Kjærlighet som varer… (Del 2: Lesernes innspill)

"jeg lærte en gang for lenge siden at det er ikke nødvendigvis grønnere på andre siden av gjerdet... "

"jeg lærte en gang for lenge siden at det er ikke nødvendigvis grønnere på andre siden av gjerdet... "Flere momenter for at parforholdet skal vare…

Det var flere som responderte på gårsdagens innlegg om kjærlighet som aldri ruster – og en «oppskrift» på dette, slik som barna etterlyste. Lesernes reaksjoner kom først og fremst via Facebook, men også per mail. Essensen av kommentarene følger nedenfor. Som jeg sa i gårsdagens innlegg, var det jeg skrev «noe av det som skal til…» 

Leserne supplerte listen med flere viktige momenter. Her følger et utdrag:

♥ «Å være villig til kompromisser og akseptere ulikhet, er noe jeg personlig vil legge til. Og med uærlighet i et forhold vil både empati og omsorg veldig lett bare fordufte …»

♥ «Gjensidig respekt… Og tålmodighet… er også viktig.» 

♥ «At man egentlig bør være like, tror jeg på! Det å kunne dele opplevelser og interesser, men samtidig også ha hobbyer som bare er ens egne! Kjærligheten skal man sløse med og man skal vise respekt for hverandre!»

♥ «Det virker som det er en sammenheng mellom forbrukersamfunnet og samlivet: Kommer det noe nytt, må det skiftes ut. Kalles vel bruk og kast metoden…?»

♥ «Jeg lærte en gang for lenge siden at det er ikke nødvendigvis grønnere på andre siden av gjerdet . Kanskje endel tenker slik når hverdagen innhenter en med alt sitt stress og mas…. «

  

 

La andre få vite om dette innlegget..