Stakkars bilfører

Bilforer. Foto cory bouthillette unsplash

Uventet vri.

Det skal ikke alltid være enkelt. Noen ganger rettes baker for smed. Ut fra det som bt.no skrev forleden, er det grunn til å undre seg over politiets reaksjon. Avisen fortalte om en person som forsøkte å trenge seg inn i en bil ved å rive opp dørene, noe som endte med at bilføreren kjørte over foten hans. Sjåførens handling førte til at «det ble tatt beslag av førerkort, og at sak ble opprettet.» I følge bergenspolitiets operasjonsleder.

Jubelvignett 7 for johnsteffensen. No
10 år på nett

Hvor mange av oss ville vel frivillig ha åpnet bildøren for en person som på død og liv skulle inn til oss? Det er ikke for ingen ting at mange biler automatisk låser dørene når de kjører. Bakluke/bagasjerom kan heller ikke åpnes når motoren går, fordi mange bilister har opplevd at tyver har stjålet bagasje o.l. når bilen sto stille i et veikryss og ventet på grønt. 

Så om du ikke frivillig slipper inn en inntrenger, risikerer du å miste lappen om du er uheldig å skade vedkommende. Hva som hendte med inntrengeren, han som ut fra notisen startet det hele, sier historien ingen ting om. Ei heller om det var noen relasjon mellom de to. 

Foto: Cory Bouthilette (Unsplash)

La andre få vite om dette innlegget..