johnsteffensen.no er blitt 8 år

Www. Johnsteffensen. No fyller 8

www.johnsteffensen.no er 8 år

Enda en milepæl er nådd. Interessant og spennende. Og mer skal det bli.

7. september 2019 var det 8 år siden johnsteffensen.no ble lansert. Ikke noe stort jubileum, men like fullt en milepæl. Det har vært en interessant, spennende og givende reise, der jeg har nådd noen av målene jeg satte meg, men ikke alle. Jeg gleder meg over de mange som daglig besøker web-siden min. Jeg synes også det er fint når personer som har greie på internett, gir meg ros for så vel innhold som det jeg har klart å oppnå. 

Web-siden kommer selvsagt til å fortsette, og jeg prøver å gjøre forbedringer underveis. Jeg har etter hvert opparbeidet meg en viss kompetanse, og jeg forsøker å lære av mine feil. Gjøre mer av det som fungerer og mindre av det motsatte. Jeg vil benytte anledningen til å takke Frank Eirik Steffensen for utmerket nettfaglig assistanse hele veien. Uten ham er det ikke sikkert at johnsteffensen.no hadde kunne presentere seg like bra. 

Jeg har de siste ukene forsøkt å legge ut innlegg også på Instagram. Omtrent daglig kommer det nye ting der. Om du vil følge meg på Instagram, kan du søke etter john.steffensen.9

Takk for at du leser min web, og jeg håper at du vil holde frem med det. Jeg har mye på hjertet, og får jeg tid – og helsen holder – har du mye å se frem til. På www.johnsteffensen.no

En ting til… Om du liker det du leser, er det hyggelig om du tipser andre om det også. Jo flere, jo bedre vet du. Ha en web-vennlig dag!

Visste du at pensjonssystemet rammer skjevt og urettferdig... Www. Johnsteffensen. No
Om du ikke visste, klikk på bildet og bli vis…
 

La andre få vite om dette innlegget..