Hvem vant alle millionene? Johns påskenøtt

Hvem vant alle millionene? Påskenøtt 2014 på www. Johnsteffensen. No

Hvem vant alle millionene i Eurojackpot?

Klarer du Johns påskenøtt?

Johns påskenøtt – Fin tidtrøyte for dager med dårlig vær… Du kan dessuten vinne en liten overraskelse!

Hvem vant alle millionene? Kanskje klarer også du å finne ut hvem som vant 465 millioner i eurojackpot?Kommisjonær i Norsk Tipping, Gro Tesk, vet at det bare er fem personer i Lykkevig som pleier å fylle ut kuponger i Eurojackpot. Forleden kunne Norsk Tipping fortelle at vedkommende som hadde stukket av med rekordutbetalingen på 465 millioner kroner, bodde i den lille bygda innerst i Vinnfjorden. Gro Tesk fikk mange henvendelser om hvem vinneren var, men hun hadde taushetsplikt og nektet å røpe heldiggrisen.

Men en smarting; Herr Snus Hane, klarte å finne frem til den som plutselig hadde fått mange penger på bok. Han hadde stilt Gro Tesk noen «harmløse» spørsmål, femten i alt, og ut fra svarene han fikk, kunne Snus Hane avsløre hvem den heldige vinneren var. Kanskje klarer du også det…?

De fem som spilte Eurojackpot i Lykkevig var: Arne Asbjørnsen, Bjart Bergesen, Conrad Carlsen, David Danielsen og Erling Engerdal. Snus Hane fikk følgende femten svar etter å ha siklet rundt kommisjonær Gro Tesk i flere dager:

Fra Snus Hanes notater:

Vinneren er gift.  En av de fem er skuespiller av yrke, vedkommende hekler på fritiden.  En annen av kandidatene er frisør, hans kone Vigdis er venninne med Bodil Carlsen.  Bonden i Lykkevig samler på frimerker. Han er dessuten gift.  Danielsen er ikke interessert i frimerker, heller ikke i det å fiske.  En av gamblerne driver med fluefiske på fritiden, han og hans kone kjører rundt i en splitter ny Tesla.  Legen og hans kone Signe er opptatt med yoga i fritiden.  Bergesen som er ugift, kjører rundt i en svært gammel Toyota.  Verken Asbjørnsen eller Bergesen er bønder.  Den av de fem som spiller sjakk i alle ledige stunder, har en splitter ny Volvo til disposisjon. Bonden kjører rundt i en Kia Sportage.  Den nybakte mangemilliionæren foretrekker helst sin Audi A4 av gammel årgang.  En av de fem er lærer, og han kjører utelukkende el-bil.  Asbjørnsen går jevnlig til lege for sjekk. Olga Engerdal får ofte fribilletter til teateret av herr Bergesen.

Snus Hane gikk systematisk til verks da han snuste seg frem til hvem vinneren var. Han hadde blant annet god hjelp i blyant og papir… Oppgaven er ikke så vanskelig som den ved første øyekast kan se ut for, men tar du tiden til hjelp, kan det være at også du makter å avsløre Lykkevigs heldige vinner.

Om du prøver deg på Johns påskenøtt og har lyst å være med i trekningen av en liten premie, må du maile svaret til [email protected] innen mandag 21. april kl. 18.00. Litt senere samme dag offentliggjøres navnet på den nyrike, for ikke å si styrtrike beboeren i Lykkevig. Da kan du sjekke om du klarte årets påskenøtt på johnsteffensen.no (NB! Det trekkes kun en vinner.)

[message_box icon=»no» close=»no»] PS! Om du kjenner noen som liker å løse slike oppgaver, er det hyggelig om du deler Johns påskenøtt med ham/henne – eller deler lenken på Facebook, Twitter eller Google+. Benytt gjerne dele-funksjonen nedenfor.[/message_box]

 

God påske – og god fornøyelse!

Påskenøtten «Hvem vant alle millionene?» er laget av John Steffensen (www.johnsteffensen.no) basert på en gammel grubleoppgave med en helt annen vri.

Likte du Johns påskenøtt? Sjekk også; «Sommernøtt for dager med dårlig ferievær».

 

La andre få vite om dette innlegget..