Min erfaring med turoperatøren Aller Travel (1)

Grand hotel villa balbi i sestri levante. (foto: britt hilt caspersen)

Med Aller Travel til Cinque Terre (Italia)

En reise for sansene – Del 1 

 

Min erfaring med Aller Travel

 

Britt hilt caspersen har atter besøkt italia, denne gangen med aller travel. (www. Johnsteffensen. No)Britt Hilt Caspersen har bodd i Italia en årrekke. Mesteparten av livet har hun vært reiseleder og guide med Italia som spesialområde. Hun har flere ganger vært gjesteskribent på johnsteffensen.no. Les hennes reisebrev; «Langweekend i Roma» + «Med Oska-Travel til Bella Italia» + «Roma for første gang» + «Vakre Sicilia». Tidlig i høst (2013) satte Britt atter kursen for Italia, denne gangen til et område hun ikke har besøkt tidligere, og hun valgte å reise med ukebladet Allers gjennom turoperatøren Aller Travel. Her følger første del av hennes erfaring med Aller Travel. 

 

Fra strandpromenaden i sestri levante. Foto: britt hilt caspersenI juli 2013 fikk jeg en mail fra Grete Roede AS med følgende tekst:

”Cinque Terre – en reise for sansene.  Bli med på en fantastisk fottur til Liguria-området i Italia, der duften av basilikum, tomat og fersk pasta blander seg med den salte sjøluften.

Nyt livet langs klippene ved Middelhavet, forbi maleriske landsbyer, gjennom olivenlunder og vinranker.”

Det som også var litt spesielt med denne turen, var at Grete Roede skulle ha med en egen Roede-kursleder som hver dag skulle ta for seg forskjellige elementer i Roede-metoden, det være seg tips for sunn mat i ferien, målsettinger, motivasjon og kunsten å tenke positivt, mosjon/fysisk aktivitet.

Tidspunkt for reisen: 24. september – 1. oktober 2013

Logoen til aller travelTuroperatør: Aller Travel, turoperatør for alle magasinene til Aller Media (www.allertravel.no)

Pris: NOK 12.900,- pr. person i dobbeltrom.  Enkeltromstillegg NOK 1.950,-

Svært mye var inkludert i prisen:

Fly tur/retur Gardermoen – Pisa.  +  4 stjerners hotel: Grand Hotel Villa Balbi, Sestri Levante  +

Frokost og middag hver dag – inkl. drikke (rød eller hvit vin, vann med eller uten kullsyre)  +

Matlagingskurs på hotellet, samt lunsj samme dag, inkl. drikke.  +  Alle transporter; buss, tog og båt.  +

Alle avgifter for å vandre på turstiene. +  Reiseleder og lokale guider.

Vår dyktige guide, ole, lager en improvisert lunsj. Foto: britt hilt caspersenVi fikk dessuten en overraskende lunsj eller mellommåltid som vår guide, Ole, disket opp med. Tidlig en morgen før vi skulle på fottur i Camogli–området, hadde han kjøpt Foccaciabrød, skinke og ost, og dette ble servert da vi var på turens høyeste punkt.

Vi hadde også en lunsj i forbindelse med matlagingskurset på hotellet der vi fikk smake på Ligurias spesialiteter. Kokken Ivano laget også en pesto fra området som var helt nydelig.

26. august 2013 fikk jeg tilsendt alle reisedokumentene samt et nytt program for turen. Her var alt som gjaldt Grete Roede fjernet, men ellers skulle turen gå som planlagt. Jeg kontaktet Aller Travel umiddelbart: Hvorfor denne forandringen? Jeg fikk til svar at det var bare 2-3 deltakere som hadde meldt seg på gjennom Grete Roede. Resten hadde meldt seg på gjennom Allers. Jeg kunne få avbestille turen og få pengene igjen. Jeg valgte å ta turen!

Det må også nevnes at blant de andre deltakerne var det med en kursleder, Marit Sletten Malnes, fra Grete Roede som «på sparket” tok tak i delen med informasjon om Roede-metoden.

Fra parken til grand hotel villa balbi, hotellet som var vår base gjennom hele uken. (foto: britt hilt caspersen)Så litt om selve turen med Aller Travel….

Vi hadde ”base” i byen Sestri Levante hele uken, en sjarmerende badeby der vi bodde på selve strandpromenaden – i det ærverdige Grand Hotel Villa Balbi som hadde egen park med svømmebasseng. Det var også på hotellets restaurant vi spiste middag hver kveld.

Vi hadde en fantastisk reiseleder i Ole Dyck Madsen. Han var meget kunnskapsrik og vennlig, i tillegg til at han var med oss hele uken.

Tur-programmet med alle fotturene til Cinque Terre, Camogli-området og Portofino var alle helt utrolige opplevelser! Foruten vår faste guide, Ole, hadde vi også dyktige lokale guider. Alt ble gjennomført med bravur – det var ikke noe å sette fingeren på.

Alt fungerte som det skulle, vi ble tatt godt vare på og fikk god informasjon.

Denne flotte reiseopplevelsen med Aller Travel står uten tvil til en sekser! Jeg kan gjerne tenke meg å reise med Aller Travel flere ganger… 

1  2  3  4  5  6

Les også andre evalueringer av turoperaturer: Apollo, Vitaltour, Solia + Oska-travel

[button link=»https://johnsteffensen.no/2013/10/cinque-terre-fem-fascinerende-byer-som-klorer-seg-fast-i-bergveggen-2/» color=»green»] Les del 2 her…[/button]

 

 

La andre få vite om dette innlegget..