Kjenn at du lever!

Kjenn at du lever... Foto: blickpixel - pixabay

Bibelord

«Alt skapte han vakkert, hver ting til sin tid. Ja, alle tider har han lagt i menneskenes hjerte. Likevel kan ikke mennesket fatte det Gud har gjort fra begynnelse til slutt.»

(Forkynneren 3,11)

Stans opp og kjenn at du lever…

Din tid er nå... Tanker ut fra ord i bibelen. Johnsteffensen. No
Klikk for enda et bibelord…

Jeg tror at mange av oss har problemer med å finne riktig tempo i livet. Vi har så mye vi skal rekke over, og vi har ikke tid til å kjenne etter at vi lever. «Livet er det som skjer med oss, mens vi er ivrig opptatt med alt annet.» Eller som Jan Magnus Bruheim (1914-1988) treffende har beskrevet i «Den annsame».

Fordi vi har så mye vi skal nå, og fordi vi ikke har tid til å stanse opp og kjenne på Skaperens formaning om arbeid og hvile, kaver og stresser vi et i livsfarlig tempo. Enkelte møter veggen, andre blir utbrent, noen tar sin død av det…

Stans opp og kjenn at du lever. Du er ingen maskin som skal holde det gående i ett bankende kjør. Du er et menneske med frihet og mulighet til å ta styring over hverdagen, din travelhet, ditt liv. Kanskje kan du ta inn over deg alt som «Gud har gjort for deg fra begynnelse til slutt… Alt som Gud skapte vakkert, hver ting til sin tid… Be derfor Herren om hjelp til å finne riktig tempo i livet ditt.   (JS)

Ta vare på Guds ord!

Din tid er nå!

Les flere tanker og ord fra Bibelen

Foto: blickpixel – Pixabay

Ord strekker ikke til når denne fremførelsen (og sangen) skal beskrives. Nyt!

La andre få vite om dette innlegget..