Havregryn fra Tøsse Mølle med fri frakt

Thumbnail tosse molle sender havregryn fraktfritt

Havregryn fra Tøsse Mølle med fri frakt

Abc 1663405 1920Jeg har alltid likt lokalproduserte ting. Jeg er en av mange som er misfornøyd med at mangfoldet i butikkene forsvinner, og at små produsenter skvises ut av markedet fordi de ikke klarer å konkurrere på pris, eller fordi det er så få forretninger som har «ledig» hylleplass. De store kjedene gjør det nesten umulig for små kvalitetsprodusenter å få solgt det de fremstiller.

Som Tøsse Mølle på Osterøy… Denne møllen produserer utelkukkende havregryn, noe de har gjort i over hundre år (fra 1906). Tøsse Mølle har en helt spesiell produksjonsprosess som gjør havregrynene ekstra næringsrike. Havregrynene fra Tøsse Mølle er flere ganger blitt kåret til Norges beste. Men hva hjelper det, når antall utsalgssteder er forholdsvis få…? 

Fri frakt

For å bøte på mangelen av utsalgssteder og hylleplass, kjører Tøsse Mølle et Facebook-tilbud som jeg synes mange burde benytte seg av. Man får fritt tilsendt (med PostNord) 12 poser havregryn (dvs. din egen miks av hhv. lettkokte og store havregryn) for 350 kroner inkl. frakt.

Tøsse Mølle på TV

Selv kjøpte jeg en kartong etter å ha sett en reportasje på NRK om Tøsse Mølle, og jeg er godt fornøyd med kvaliteten på havregrynene. Kanskje skal du også sjekke opp Facebook og gjøre som jeg, bestille en kartong havregryn og samtidig støtte en seriøs, liten produsent som ikke har alt for mange utsalgssteder? Har du behov for havremel, tilbyr de også dette.

Havregrynene fra Tøsse Mølle er naturlig glutenfrie, iflg. Norges «reneste» havremølle. Løp og kjøp!

Havregrøt klubben. Havregrøt er topp www. Johnsteffensen. No
Klikk på plakaten for mer.

La andre få vite om dette innlegget..