Et lite eventyr

Pc mh900316779

For meg er dette et lite eventyr….

2014 ga betydelig flere besøk

- 2014 har vært et lite eventyr...Så langt er det blitt hele 800 originalskrevne innlegg på johnsteffensen.no. Det er jeg godt fornøyd med.

Enda mer fornøyd er jeg med at antall unike brukere har økt med hele 910% i løpet av 2014. Det er for meg et lite eventyr…

Veksten kommer neppe til å fortsette på samme måte, men morsomt er det at antall lesere stadig øker. Sånt inspirerer!

Likevel skulle jeg ønske at flere hadde lagt igjen kommentarer etter å ha besøkt nettstedet. Mer aktivitet hadde vært ønskelig, for slikt er også inspirerende – uansett hvilke kommentarer en får. Det viser i det minste at folk engasjerer seg og bryr seg om det som skrives.

På den annen side hender det vel aldri – eller ytterst sjelden – at jeg selv legger igjen kommentarer til noen som driver et nettsted. Så lenge en finner det en leter etter, bryr en seg ikke med å kvittere for besøket ved å legge igjen en beskjed eller melding til vedkommende moderator eller nettstedseier, før en raskt haster videre til neste web eller gjøremål. Så dette er noe en må lære seg å leve med, sånn er internett-tilværelsen. Ordtaket «intet nytt er godt nytt» er en aktuell, men like fullt mager trøst. Det viktigste er jo at nettstedet har mange lesere, og det gleder jeg meg over.

Så får vi se hvordan fortsettelsen blir. Jeg regner med å holde frem på samme måte, men kommer til å utvide repertoaret noe. Det vil komme et par nye emner eller kategorier i løpet av 2015. Så får vi se hvordan disse fenger.

Enn så lenge… takk for at du besøker johnsteffensen.no ! Takk for at du tipser andre om sidene mine. Det setter jeg stor pris på, i hvert fall hvis du er en av dem som gjør dette, når det passer slik. Og sist, men ikke minst, ønsker jeg deg et riktig godt nyttår – og takk for følget i 2014!

La andre få vite om dette innlegget..