Dagbladet med gammelt nytt

Faksimile av dagbladet 23. 11. 2013

Gamle nyheter blir som nye i Dagbladet…

Dagbladet bør holde seg for god til dette

Faksimile av dagbladet 23. 11. 2013 aaMed fete typer på forsiden proklamerer Dagbladet lørdag 23.11.2013 følgende nyhet: «Knuser det du vet om FARLIG FETT. Sunne oljer gir økt helserisiko.» 

Avisen tar øyensynlig nyheten på alvor og refererer til s. 16, 17 og 18. Mannen i gaten skal forledes til å tro at nå er sunne oljer ikke lenger sunne…

Men når en slår opp på de nevnte tre sidene, blir en skuffet, for Dagbladet bringer intet nytt. Absolutt alt er kjent fra før og har vært det i flere år! Nå er det ikke første gang at Dagbladet ønsker å øke opplagstallene ved å vise til sjokkerende nyheter når det gjelder helse, men hvis avisen ikke har mer å fare med enn dette, bør de slutte med slikt, for den slags oppslag går på troverdigheten løs. Det blir nesten som å rope «ulv, ulv» – uten at noen gråbein kommer…

Her ser du hvorfor oppslaget iriiterer og villeder:

♦ Dagbladet 23. november 2013: «Fett er ikke ett fett. Alt mettet fett er ikke det samme.»

♦ johnsteffensen.no 8. februar 2012: Les følgende innlegg: «Fettsyrer er ikke ett fett…» (= Det samme som Dagbladet bringer som «nyhet»!)

 

♦ Dagbladet 23. november 2013: «For å redusere inntaket av Omega-6 bør du kaste ut soya- og maisolje og erstatte den med oliven- og rapsolje.»

♦ johnsteffensen.no 23. september 2012: Les følgende innlegg: «Omega til glede – omega til besvær»  (= Det samme som Dagbladet bringer som «nyhet»!)

 

♦ Dagbladet 23. november 2013: «Det beste fettet av alt er marint.»

♦ johnsteffensen.no 10. mars 2012: Les følgende innlegg: «Omega-3 sin svært gunstige effekt»  (= Det samme som Dagbladet bringer som «nyhet»!) 

Med respekt å melde, Dagbladet, absolutt alt om sunne oljer som dere slår opp som «NYHET» lørdag 23. november 2013, er på ingen måte nytt! Alt som Dagbladet forteller her, er for eksempel blitt omtalt på johnsteffensen.no i minst seks ulike innlegg for mer enn ett år siden. I tillegg kommer flere andre eldre innlegg på dette nettstedet der Dagbladets «nye opplysninger» for lengst har vært presentert eller omtalt…

Akk ja!

La andre få vite om dette innlegget..