Interaktiv quiz som er meget vanskelig

Dette er en MEGET VANSKELIG QUIZ. Hvor mange rette klarer du... www.johnsteffensen.no

Avansert interaktiv quiz

Quiz som er skikkelig vanskelig

Interaktiv quiz av John

I forbindelse med at nettstedet johnsteffensen.no 7. september 2018 er blitt 7 år, lanseres en meget vanskelig interaktiv quiz med 7 svaralternativer for hvert av de 12 spørsmålene. Når du har gjennomført quizen, får du dommen umiddelbart. Du får også vite hvor stor prosentandel av befolkningen som antas å greie like mye som det du selv gjorde.

 

Dette er som sagt ikke en enkel quiz, men du anbefales å prøve. Lykke til!

 

De olympiske ringer er symbolet for IOC og den olympiske bevegelse. Symbolet ble designet av Coubertin i 1913 og består av fem sammenlenkede ringer i hver sin farge. Regnet fra venstre mot høyre er fargene slik:

Correct! Wrong!

I hvilket land er Maracaibo nest største by?

Correct! Wrong!

Hvor mange såkalte grunnstoffer kjenner vi til i dag?

Correct! Wrong!

Følgende 7 artister har alle gått ut av livet. Plasser dem i kronologisk rekkefølge etter dødsdato. Ett av svarene er korrekt. Hvilket?

Correct! Wrong!

En liste med 7 ulike øyer vises nedenfor. Hvilken øy er den tredje største av disse?

Correct! Wrong!

Hva er et menasjeri?

Correct! Wrong!

Hvem er faren til Angelina Jolie?

Correct! Wrong!

I norrøn mytologi var Odin gift med...

Correct! Wrong!

Hvem malte kunstverket "Seljefløyten"?

Correct! Wrong!

I hvilken opera fins arien "Nussun Dorma"?

Correct! Wrong!

Medisin. Det norske navnet på sykdommen parotitis epidemica er...?

Correct! Wrong!

Hvilken retning i kunsten regnes Georges Braque som en av grunnleggerne av?

Correct! Wrong!

Meget vanskelig quiz
Du må være et GENI. Dette var UHYRE IMPONERENDE! Vi bøyer oss i støvet over denne eminente prestasjonen. Det antas at ca 2% oppnår denne total-poengsummen.
Dette var FENOMENALT! Du har all grunn til å være svært tilfreds. Dette kan du trygt skrive hjem om. Gratulerer! Det antas at ca 3% oppnår denne total-poengsummen.
VELDIG BRA! Denne quizen var ikke lett, men du har all grunn til å være STORFORNØYD med innsatsen! Det antas at ca 5% oppnår denne total-poengsummen.
Imponerende! Dette er ingen enkel quiz, men du har løst den fortreffelig. All grunn til jubel! Det antas at ca 8% oppnår denne total-poengsummen.
Meget bra! Husk at denne quizen er MEGET vanskelig. Med 8 rette har du all grunn til å være meget tilfreds! Det antas at ca 10% oppnår denne total-poengsummen.
Godt jobbet! Quizen er meget vanskelig, men du klarte deg flott. Du kan ikke være misfornøyd med dette. Det antas at ca 12% oppnår denne total-poengsummen.
Flott! Du klarte 50% av spørsmålene, og DET er det ikke alle som klarer, for denne quizen er IKKE lett. Det antas at ca 15% oppnår denne total-poengsummen.
Ikke verst. Du klarte 5 av 12, men husk at denne quizen er SVÆRT vanskelig. Så fortvil ikke! Det antas at ca 14% oppnår denne total-poengsummen.
OK. Denne quizen er MEGET vanskelig, og du klarte 1/3 av spørsmålene. Fortvil ikke, det er mye å glede seg over her. Det antas at ca 11% oppnår denne total-poengsummen.
Tja. 1/4 av spørsmålene klarte du. Trøsten får være at denne quizen var SVÆRT vanskelig. Det antas at ca 10% oppnår denne total-poengsummen.
Du klarte 2 rette, dvs. 1/6 av spørsmålene. Men fortvil ikke, denne quizen var MEGET vanskelig. Det antas at ca 5% oppnår denne total-poengsummen.
Nei, dette ble nok i tøffeste laget for deg. Det var vel heller ingen bombe, for quizen var MEGET vanskelig.Det antas at ca 3% oppnår denne total-poengsummen.
Dessverre, her var det ingen ting å høste. Denne quizen ble utvilsomt for vanskelig for deg. Det antas at ca 2% oppnår denne total-poengsummen.

Share your Results:

 

Forsøk også «Ordjakten» og  «Litt vanskelig quiz – En fin hjernetrim»

 

La andre få vite om dette innlegget..