Kristine Kakekriger

Min kjære niese, kristine, helt til høyre, deltar i denne ukes episoder (uke 44/2015) av kakekrigen på kanal fem. Www. Johnsteffensen. No

Kristine Kakekriger

Denne uken heier jeg på Kristine

I inneværende uke (44/2015) skal jeg se min kjære, flotte niese, Kristine (helt til høyre på bildet), utfolde seg i Kakekrigen på kanal FEM. Det blir spennende saker. Aner ikke hvilken skjebne hun får, om hun kommer helskinnet gjennom uken eller ei, men Kristine er i hvert fall en feiende flott jente og en kløpper til å bake. Hun overrasket meg stort med tanke på det med bakingen, for jeg visste ikke at hun hadde noen slik interesse. Før inntil i fjor. Etter dette har hun disket opp det ene kake-kunstverket etter det andre, og det blir spennende å se om hun klarer å prestere tilsvarende når hun har tidspress, ukjent oppskrift, uvante omgivelser, strenge dommere og i tillegg er nervøs. Det blir interessant å se om hun klarer å ta seg videre til finalen. Men uansett hvordan det ender, så er min kjære niese en fantastisk jente – og durabelig flink med kjevle og kjøkkenmaskin, i tillegg til data, som er den profesjonelle utgaven av henne. Heia Kristine! 

Epilog: Nå er denne runden av «Kakekrigen» over, og jeg må si at jeg ble mektig imponert over min niese, Kristine. Hun kom like til ukefinalen, der hun tapte hårfint for Elisabeth. Dommerne ga uttrykk for at Kristine hadde tilegnet seg utrolig mye bakekunnskap i løpet av ett år, og kakene som hun disket opp med, var skikkelig fine. Selv den ene dagen da hun bommet noe på steketiden (som de skulle beregne selv), maktet Kristine på forbilledlig vis å improvisere, for selv om deigen ikke var gjennomstekt, var det noe av den som kunne brukes. Og det gjorde Kristine og imponerte alle.

Personlig synes jeg det blir for dumt at programskaperne ikke har sørget for nok kakeformer til alle deltakerne. Det burde ha vært slik at alle bakerne hadde likt antall former til disposisjon, og ikke slik at den som kom først til møllen fikk ta alle de kakeformene han/hun ville ha. Det opplevdes urettferdig, synes jeg.

Men takk, Kristine! Du gjorde en fenomenal innsats, og jeg er meget stolt over å være din onkel! Bare så du vet det!  😆 

La andre få vite om dette innlegget..