Perfekt trefelling

Knut gunnar bakk bakks trefelling. 820 foto john steffensen. Johnsteffensen. No

Perfekt trefelling.

Jeg har nettopp hatt en god opplevelse som jeg gjerne deler. Et tilfeldig søk på Google fikk meg i kontakt med den perfekte trefeller. Knut Gunnar Bakk i Totlandsveien i Bergen ble et scoop for oss. Han reklamerer med at høye, store trær med vanskelig adkomst ikke er noe problem. For det var nettopp det vårt prosjekt handlet om; store trær som til dels var vanskelig tilgjengelig. Bakks trefelling kom på befaring, ga pris, og jobben ble utført med bravur!

Knut gunnar bakk i sitt rette element. 348 foto k. G. Bakk
Trefelleren

Knut Gunnar Bakk har definitivt ikke høydeskrekk, noe han heller aldri kan ha hatt all den tid hans favorittarbeidsplass har vært øverst i boretårn på plattformer i Nordsjøen. I løpet sekunder er han i toppen av treet der han fester linen til den bensindrevne vinsjen. «Det er mye lettere å få styring på treet når linen er festet høyt oppe,» forklarer han. I neste øyeblikk klatrer han raskt ned, klar til å felle treet.

Bakk i aksjon. Hoyt og lavt. Foto johnsteffensen. NoKnut Gunnar Bakk har vært nordsjøarbeider i hele sitt liv, men har siden han var ung, jobbet mye med felling av trær. «Pappa, som var gårdbruker,  lærte meg kunsten», sier han med et smil. Bakk er en usedvanlig hyggelig kar med meget høy arbeidsmoral. Han står på hele tiden og gjør sitt ytterste for at kunden skal bli fornøyd. 

Jeg har prøvd flere trefellere i årenes løp, men ingen av disse har matchet Bakks trefelling. Da jeg fant hans enkeltpersonforetak på nettet, skulle det vise seg å bli et lykkelig valg. Jeg er imponert over hans dyktighet, kompetanse, punktlighet og vennlighet, en flott yrkesutøver som kan sitt fag. Å felle trær er ingen sak for Knut Gunnar Bakk.

Så hvis du bor i bergensområdet, og har behov for å fjerne ett eller flere trær, kan du trygt kontakte Bakks trefelling på Nesttun. Han får gjort jobben raskt, sikkert og til avtalt tid. Anbefales!

Terningkast: 1  2  3  4  5  6

Klar for kloyving foto john steffensen. Johnsteffensen. No
Ferdig arbeid!

La andre få vite om dette innlegget..