Molineux – Buskrose

Molineux. Ukens sommerrose. Foto www. Johnsteffensen. No

‘Molineux’ debuterer med lett gul-oransje blomster i starten, men snart blir de kraftig gule. Den har en forholdsvis jevn, kompakt vekst og kan bli ca 90 cm høy og omtrent like bred. ‘Molineux’ har en mild og deilig duft. Den kan plantes på hele eiendommen, men trives naturlig nok best i sol, men tåler også godt halvskygge.

Jubelvignett 8 for johnsteffensen. No
10 år på nett

‘Molineux’ er remonterende og holder blomstringen gående i ca 4 til 5 måneder. Rosen ble introdusert av David Austin i 1994 og er tilegnet fotballaget Wolverhampton Wanderers FC som har en hjemmebane med samme navn; Molineux Stadium. En anbefalelsesverdig rose.

Foto: John Steffensen

Mange spesielt gode matoppskrifter...

 

La andre få vite om dette innlegget..