Dersom jeg hadde vært styremedlem i SK Brann

Sk brann. Jonathan petersson aru18gpf6qq unsplash

SK BRANN: Om styrets unnfallenhet

Hadde jeg vært styremedlem i SK Brann, ville jeg ha gjort følgende:

Siden fotballstyret i SK Brann synes å ha problemer med å bestemme seg for hva de skal gjøre med de 12 spillerne som festet nattestid på Brann Stadion i forrige uke, kommer jeg dem herved til unnsetning:

Dersom jeg hadde vært styremedlem i SK Brann, ville jeg ha gått inn for følgende: A: Den (eller de) som hadde regien på nachspielet, bestilte taxier, ordnet med alkohol, låste opp, samlet inn mobiltelefoner etc., suspenderes fra klubben for resten av sesongen. I tillegg må vedkommende betale samme bot som de øvrige festdeltakerne. B: Festdeltakerne (dvs. de fleste av de 12 spillerne som deltok) gis en bot tilsvarende 1,5 månedslønn. De 2 spillerne som forlot nachspielet etter vel en halv time, straffes med trekk av 1 månedslønn. C: Spilleren som er under politietterforskning for et mulig seksuelt overgrep, suspenderes inntil politiet har konkludert. Blir det sannsynliggjort at vedkommende begikk et overgrep, sies han opp på dagen. Han blir også bøtelagt med 1,5 månedslønn som de fleste andre festdeltakerne.

Et tips til…

Så får vi se hva styret i SK Brann bestemmer seg for. De har vært påfallende passive så langt, men slik kan det ikke fortsette…

Foto øverst: Jonathan Petersson (Unsplash)

Selskapsleker med sosial distanse. Www. Johnsteffensen. No
Klikk på ikonet for norges største utvalg!

La andre få vite om dette innlegget..