Over hundretusen besøkende i løpet av en dag… Jeg er målløs!

Rekordbesøk for www. Johnsteffensen. No

Søndag 23. februar 2014 ble en spesiell dag for johnsteffensen.no

Utrolig mange besøk og delinger

Over hundre tusen besøkende i løpet av 1 dag på www. Johnsteffensen. NoSøndag 23. februar 2014 var det hele 106 845 reelle besøkende på www.johnsteffensen.no!

Ja, du leste riktig; over hundre tusen besøkende(!) bare denne ene dagen, i følge Google Analytics.

Svært mange artikler ble også delt på Facebook og Twitter, og delingen resulterte i at nettstedet denne ene dagen ble lest i hele 118 land. 

Bare i Sverige var det 1 282 unike besøkende i går. 

Jeg er både målløs og ydmyk. En slik boost er det ikke mange som får oppleve, og det kjennes på mange måter som om jeg har vunnet i Lotto. Jeg takker og bukker for det høye antall besøkende, en trend som startet noen dager i forveien. Jeg hadde aldri drømt om at www.johnsteffensen.no skulle kunne oppnå så høye besøkstall!

Gjennom hele søndagen var det til enhver tid mellom 500 og 900 personer som var inne på johnsteffensen.no, mange av dem for andre eller tredje gang, dvs. «returning visitors».

Jeg gleder meg selvsagt over det høye besøkstallet og lover å holde frem med skrivingen. Til nå er det blitt mer enn 660 ulike artikler, og flere vil følge. Du er hjertelig velkommen til besøke nettstedet mitt igjen.

Frank Eirik hos SeoWeb AS skal ha stor takk for det han har lært meg om søkemotoroptimalisering. Jeg ønsker dere alle en riktig hyggelig dag!

 

La andre få vite om dette innlegget..