Nytt her og nå

Nytt på johnsteffensen. No foto fra utåker ved line steffensen holmedal. Www. Johnsteffensen. No

Nytt her og nå.

Foto øverst: Motiv fra Sunnhordland / Line Steffensen Holmedal. Nederst: Warren Wong / Unsplash

Det foregår for tiden ryddesjau på johnsteffensen.no, dvs. en fornying av websiden.

Den nye sidetoppen kom på plass ved årsskiftet. Nå er det kategorier og underkategorier det jobbes med. Dessuten vil flere innlegg bli restaurert og presentert i forbedret utgave, et arbeid som vil ta noen måneder.

Flere nye kategorier

Den observante leser har registrert at det har skjedd endringer i kategoriene øverst på siden. «Senior/Pensjon» er f.eks. ny. I og med at jeg skriver mye om trygdeoppgjør, seniorpolitikk og det å bli pensjonist, har jeg valgt å samle disse innleggene i en og samme kategori.  Kategorien «Musikk» er blitt flyttet og fins nå under «Festleker». Også «Hundeliv» har fått ny plassering. Den fins under «Aktuelt». En annen ny kategori er «Reisebrev». Denne har tidligere vært en underkategori. Jeg har mange artikler relatert til reiser, og derfor har jeg valgt å synliggjøre reisebrevene mer. Tanken er at det skal bli lettere å finne frem til de rundt 2000 innleggene som fins på johnsteffensen.no. 

Det desidert beste web-året til nå

2019 ble for øvrig et svært godt år for meg, det desidert beste web-året så langt. Antall sidevisninger ble mer enn tredoblet i forhold til 2018. Det var også utrolig gledelig å registrere at antall brukere økte betydelig, det samme gjaldt nye brukere. Jeg begynner for alvor å se fruktene av mer enn åtte års arbeid med johnsteffensen.no. Dette er selvsagt inspirerende, men det har ikke kommet av seg selv. Jeg har jobbet hardt for å komme dit.

Jeg håper at du blir fortrolig med endringene. Dersom du har forslag til forbedringer, må du gjerne komme med innspill. Bruk da gjerne kommentarfeltet nedenfor eller kategorien «Kontakt». Jeg setter pris på ethvert forslag. På forhånd takk!

Om unge som er blitt eldre. Foto warren wong. Www. Johnsteffensen. No

La andre få vite om dette innlegget..