Nedgravde hemmeligheter – britisk krim av beste merke

42295713

«Nedgravde hemmeligheter» – britisk krim på sitt ypperste.

På NRK1 og NRK TV

Sendes på NRK1 Langfredag kveld – 2021

Johns vurdering av nedgravde hemmeligheter www. Johnsteffensen. No 768x403 1Den britiske krimserien «Nedgravde hemmeligheter» er i sin 4. sesong. Langfredag dukker den opp på NRK1 som påskekrim, de tre episodene kan selvsagt også strømmes. Det er bare til å glede seg for «Nedgravde hemmeligheter» er skikkelig god krim!

Foto øverst: NRK

Svært godt laget

Serien er spennende, troverdig, godt skrudd sammen og velskrevet – og sist, men ikke minst, har «Nedgravde hemmeligheter» nerve, samt en uventet avslutning. Dette er en krim man husker, fordi en av samtidens aller beste kvinnelige skuespillere, Nicola Walker, atter en gang gjennomfører en briljant rolletolkning som den litt for tidlig pensjonerte etterforskeren Cassie. 

Verdens beste kvinnelige skuespiller akkurat nå?

Hadde jeg hatt hatt, hadde jeg tatt den av for Nicola Walker, hun er fantastisk dyktig i alt hun foretar seg. Som Cassie er hun litt grå, ufiks, utbrent og deprimert. Men likevel eier hun TV-ruten, hun når langt inn i sjelen på sitt publikum. Jeg våger påstanden at hun må være en av verdens beste skuespillere akkurat nå.

Kan vanskelig lages bedre enn dette

Jeg skal ikke røpe historien, men kan love deg tre svært gode og spennende krimepisoder (á 90 minutter). «Nedgravde hemmeligheter» er i sin 4. sesong. Om du ikke har sett de tre første, gjør det ingen ting, for handlingen i denne tre episoders-serien taler for seg selv. Anbefales!

Terningkast:  1   2   3   4   5   6 

Ulven kommer
Denne bør du også få med deg! Klikk på bildet.

La andre få vite om dette innlegget..