Nå fins mer enn 600 originale innlegg på dette nettstedet

Johnsteffensen. No for en helt new look. Det blir en del prøving og feiling i tiden som kommer, men til slutt ender vi opp med en konsept som er mye bedre tilpasset smarttelefoner og nettbrett. Beklager at det kan virke litt rotete enn så lenge...

Takk for at du følger johnsteffensen.no

I morgen starter en ny interaktiv serie

600 innlegg på johnsteffensen. No er passert....Så har jeg passert 600 ulike innlegg på dette nettstedet. Artikler som ikke er klippet og limt fra andre, men seks hundre originalproduserte innlegg. Et aldri så lite jubileum, men heller ikke noe mer. Har ikke tenkt å markere begivenheten på noen spesiell måte, bortsett fra at jeg kan love litt fornying etter hvert. Første bidrag kommer allerede i morgen! Da prøver jeg meg på noe nytt, og så får vi se hvordan den interaktive tjenesten fungerer. 

Jeg arbeider også med flere nyskapninger til, men disse er på planleggingsstadiet. Om ikke lenge håper jeg å utvide repertoaret med flere emner og/eller temaer.

Årets første 11 måneder har vist at jeg holder stø kurs for å nå målene for 2013, noe som ventelig vil skje med god margin. Men selv om antall besøkende øker jevnt og trutt, er jeg ikke helt tilfreds. Jeg skulle ønske at folk hadde vært flinkere til å respondere på ting jeg skriver, samt dele flere innlegg med sine FB-venner etc. Her har jeg ikke nådd målene, men det er ikke så godt å få gjort noe med det heller, jeg kan ikke akkurat tvinge folk til å like, dele eller skrive kommentarer…. Eneste saliggjørende blir å skrive gode artikler om problemer som opptar folk. Jeg ser at noen ganger treffer jeg blink. Da er det mange som deler og liker og anbefaler johnsteffensen.no til andre. Det gir raskt markante utslag mht. antall besøkende og antall sidevisninger.

Mest leste blogger løy, skrev tøv og tant og satte ut rykter for å bli lest av mange…

Jeg leste forresten i Bergens Tidende at en av Norges mest leste bloggere hadde fått mange følgere fordi han med vitende og vilje hadde skrevet artikler som var tøv og tant, ja direkte løgn. Mange hadde gått fem på, og mange hadde derfor delt ryktene, løgnene, tøvet hans videre. Han provoserte mange, hadde skrevet en mengde ting han egentlig ikke mente. Like fullt hadde han lagt det ut på nettet som det var hans overbevisning.

Mitt nettsted skal ikke være slik. Jeg ønsker å produsere en web der jeg kan stå for det som skrives. Jeg setter min ære i å gjøre ting skikkelig. Det fører kanskje ikke til noen enorm leserskare, men antall lesere øker i det minste fra måned til måned. Og det er inspirerende, selv om jeg gjerne kunne tenke meg en litt brattere kurve.

Jeg holder koken. Snart vil du se nye ting på weben min, og jeg håper du liker det du ser, og hvis du gjør det, er det alltid hyggelig med respons! En leser sa til meg for litt siden: – Det er så vanskelig å skrive kommentarer på siden din. Det blir for omstendelig!

Kanskje har hun rett i det, og det er noe jeg må se på. I mellomtiden er det meget hyggelig om du kan anbefale johnsteffensen.no til andre, at du lar jungeltelegrafen gå, slik at det kan bli enda flere som følger weben min fra uke til uke. Det er jo lov å håpe…

Takk for at du er en av mine lesere!

 

La andre få vite om dette innlegget..