«Frp minner meg om de som sier at klokka alltid er elleve…»

Hans-wilhelm steinfeld med klar tale...

Hans-Wilhelm Steinfeld om Fremskrittspartiets syn på flyktninger

«Frp minner meg om de som sier at klokka alltid er elleve…»

Hans-Wilhelm Steinfeld har aldri gått stille i dørene, ei heller er han skåret for tungebåndet. Han har mye på hjertet, og selv om han dokumenterer mye vidd og visdom, ikke minst om Russland og det gamle Øst-Europa, så er det en mann med meningers mot også i andre sammenhenger. For noen måneder siden ble han intervjuet av VG. Der ga han uttrykk for sin mening om den store flyktningestrømmen fra Syria og andre land som for litt siden veltet inn over Europa. Han forteller bl.a.: «Asylinstituttet som alle tror de kan påberope seg, dekker ikke lenger flyktningefenomenet. Det var opprinnelig ment for mennesker som er personlig forfulgt eller krigsflyktninger, men det er nytt i europeisk historie at så store befolkningsgrupper beveger seg bort fra nærområdet. Hans-Wilhelm Steinfeld mener de fleste bør hjelpes der de er, men det betyr ikke at Frp har rett. – Verden endret seg, men Frp minner meg om de som sier at klokka alltid er elleve. Da får du rett to ganger i døgnet…»

Norske politikere mangler mot

I det samme intervjuet kritiserer Steinfeld norske politikere for manglende mot. Han sier: «Politikere kan ikke lenger si ting som høres negativt ut. Det har forsurnet logikken, og det kastrerer det norske språk. Politikere finner utfordringer der det er problemer. Jeg hater ordet ‘utfordringer’. 

Problemet, og Steinfeld understreker ordet problem, er manglende mot

Han har et poeng der…

 

La andre få vite om dette innlegget..