Test av After Sun

John steffensens erfaringer med after sun. Www. Johnsteffensen. No

Test

Erfaring med 2 ulike After Sun-produkter, sommeren 2019.

Vår mening, Åse og John Steffensen

100 prosent noytral test
After sun

Sommeren 2019 testet vi to forkjellige After Sun-produkter under vår 15 dagers ferie på Madeira.  Henholdsvis «Cosmica After Sun Milk» og «Cliniderm After Sun Gel Cream».  Vår nordiske hud har liten eller ingen naturlig beskyttelse mot sterk soling, derfor er det lurt å ta sine forholdsregler, også det å bruke After Sun utenom vanlig solkrem.  After Sun består av kjølende og beroligende ingredienser som inneholder mye fuktighet, og som har en viss brannsalveeffekt. After Sun sørger for fuktbalansen i huden, og slik krem kan med fordel også brukes før soling, noe som bidrar til at huden tåler solen bedre. Dessuten vil brunfargen bli jevnere i tillegg til at den varer lenger. Les mer om påføring av After Sun.

De to produktene vi testet, har det til felles at de begge er kjøpt på apotek, og at de fungerer meget bra. Vi var likevel enige om at en av kremene  opplevdes noe bedre enn den andre. 

Først av alt; hvor mye After Sun trenger du til 2 uker i Syden? Vi var to voksne som begge var aktive brukere av After Sun hver eneste dag. Vi var flinke til å smøre oss, ikke bare en gang, men like gjerne to eller tre ganger daglig. Våre to kremer holdt til 15 dager for 2 voksne. Vi hadde faktisk litt igjen da vi reiste tilbake til Norge. De er med andre ord ganske drøye i bruk.

Les «Jeg velger meg Madeira»

Cosmica After Sun Milk

Cliniderm og cosmica after sun testet av john steffensen www. Johnsteffensen. No
To after sun-produkter ble testet av åse og john steffensen sommeren 2019.

Cosmica lover at deres After Sun Milk vil forlenge brunfargen. Det kan synes som om brunfargen ble noe kraftigere der produktet ble påført. I så måte har produsenten sine ord i behold. Cosmica After Sun Milk er beroligende for huden og gjør det som en After Sun skal gjøre; tilføre huden fuktighet. Men ikke slik at den ligger som noe ubehagelig klister utenpå.

Konsistensen er kremaktig og tykkere enn Cliniderm. Men Cosmica gjør jobben. Vi hadde mye sol på Madeira, og vi var flinke til å bruke solkremer på dagtid. Likevel ble vi ikke brent, og flasset gjorde vi heller ikke. Cosmica After Sun Milk virker å være et meget bra produkt, men er altså tykkere i konsistensen enn Cliniderm.

Cosmica After Sun Milk er egnet for følsom hud, mildt parfymert og uten parabener.  Normal pris for 200 ml er kr 139,00

Terningkast:   1    2    3    4    5    6

Les også «Test av fly-ørepropper som skal redusere dotter i ørene, smerter i hodet etc.»

 

Cliniderm After Sun Gel Cream

Cliniderms After Sun selges i krukke. Konsistensen er silkeaktig og deilig. Den kjennes svært behagelig på huden og er en drøm å påføre. Cliniderm smetter inn i huden og gjør jobben glimrende. Den tilfører fuktighet, samtidig som den svaler og beroliger. Man føler et stort velbehag når man har smurt produktet på solvarm hud.

Cliniderm After Sun Gel Cream tilfører huden fuktighet i 24 timer. Den passer sensitiv hud og er mildt parfymert. Normal pris for 200 ml er kr 159,00

Vi likte begge Cliniderm best, men for all del; de fungerte flott både Cosmica og Cliniderm. Den delikate krukken, og ikke minst den behagelige konsistensen, gjorde Cliniderm til vår testvinner.

Terningkast:   1    2    3    4    5    6

Visste du at pensjonssystemet rammer skjevt og urettferdig... Www. Johnsteffensen. No
En svært pinlig sak for regjeringen!

La andre få vite om dette innlegget..