Til deg

Visen "til deg"

Visen "til deg"«Til deg»

Teksten «Til deg!» er skrevet av min tidligere elev Unni Christine Haugland. Hun skrev denne på oppfordring fra meg da hun gikk på Haukedalen skole. Et par dager hadde jeg satt tone til denne og flere andre av Unnis utmerkede tekster. Selv om det er mange år siden nå, synes jeg denne sangen har noe spesielt. Jeg er blitt svært glad i «Til deg!» og har brukt den i ulike sammenhenger. Håper δu også synes den er fin! 

[button link=»https://johnsteffensen.no/2012/09/tester-musikk/» color=»red» target=»blank»] Forrige sang: 1[/button]

 

 

 

La andre få vite om dette innlegget..

2 Comments on “Til deg”

  1. Heisann!
    Ja dette ble jammen en knallbra side! Gleder meg til å høre nye hits fra pappaen:). Veldig kjekt at du bringer musikken din videre slik at den ikke blir glemt! Klem Linemor

    1. Hei!
      Så hyggelig at du liker nettstedet og sangene! Det inspirerer! Sangene mine kan sikkert glede mange flere når de offentliggjøres på nettet enn om de ligger og samler støv i en skuff. Nå er det faktisk noen melodier som det er så lenge siden jeg har sunget, at jeg har problemer med å huske dem alle sammen. Men så har jeg også hundrevis av låter å holde styr på. Ser ikke bort fra at jeg kommer til å utgi helt blodferske sanger også. Bare jeg blir inspirert nok. Kan ikke lage musikk på kommando. Det kan gå lang tid mellom hver gang jeg er i låt-modus, men så kan det også gå veldig fort og greit når jeg har dagen!

Comments are closed.