Ved årets slutt…

Takk for at du leser www. Johnsteffensen. No

Takk!

Så er 2021 snart historie, og et nytt år står for døren. Kanskje skal vi bli enda flinkere til å glede oss over hverdagens små ting, de mange hendelser som vi tar som selvfølgeligheter, men som slettes ikke er det. Hver dag er en sjelden gave, en skinnende mulighet. Glem aldri det! 

Jubelvignett for johnsteffensen. No
10 år på nett

Ved årets slutt gleder jeg meg over at denne web-siden får stadig flere besøkende. Særlig artig er det at «bounce rate» er uhyre lav, mye lavere enn noensinne. Det innebærer at de som besøker johnsteffensen.no, leser mere enn en artikkel når de først er her. Det er også gledelig at antall returnerende besøk øker. All den tid jeg hele tiden har skrevet innlegg som kan fanges opp av ulike søkemotorer, gleder jeg meg over at 8 av 10 besøkende leser denne websiden etter å ha googlet på noe. 

Takk skal dere ha alle sammen! Etter hvert vil du kanskje oppleve en og annen endring på hjemmesiden også. Jeg har noen planer, så får vi se hvilke som lar seg realisere!

Jeg ønsker deg et riktig godt nytt år! Ta vare på deg selv og de du er glad i. Og på de som trenger litt hjelp og oppmuntring i hverdagen!

Selskapsleker med sosial distanse. Www. Johnsteffensen. No

La andre få vite om dette innlegget..