Uetisk og uforståelig av Erna og Bernard

Bearbeidet foto av llibert losada 820x420 unsplash. Med erna

Uetisk så det holder!

Det er ubegripelig, et virkelig paradoks, at regjeringen Solberg har gitt verdens rikeste mann, franskmannen Bernard Arnault, koronastøtte! Mannen som i mai 2021 i følge Forbes var planetens aller rikeste, god for svimlende 183,3 BILLIONER dollar!

Collage basert på Llibert Losada (Unsplash)

Rikingen eier minst 75 verdenskjente merkevarenavn – blant dem Dior, Givenchy, Guerlain, Kenzo, Bvlgari, Tag Heuer, den eksklusive hotellkjeden Belmond, Hennessy, Möet & Chandon og Louis Vuitton, der sistnevnte også har butikk i Oslo. Den forretningen,  Louis Vuitton Oslo, mottok i 2020 kr 893 091,00 i koronastøtte, penger som firmaet på ingen måte hadde behov for, all den tid overskuddet til butikken i Nedre Slottsgate endte på 40,1 millioner. Louis Vuitton ønsker IKKE å tilbakebetale det norske koronatilskuddet, men overfører pengene sammen med resten av overskuddet, til moderselskapet i Frankrike. Dette er så uetisk at det er til å spy av!

Solbergregjeringen har tydeligvis ingen motforestillinger, de mener øyensynlig at dette var vel anvendte penger, en kjærkommen håndsrekning til en butikkjede som er de færreste forunt å handle i.

Bloggført dette mener jeg... Www. Johnsteffensen. No
Bloggført 21. Juli 2021. En pinlig sak for regjeringen solberg.

Den samme regjeringen som opptrer så rundhåndet overfor verdens rikeste mann, og som har gitt et fåtall norske rikinger en skattelette på svimlende 26 milliarder kroner (minst), har samtidig sørget for at de som har lite penger i landet vårt, har fått enda mindre å rutte med.

Jubelvignett 3 for johnsteffensen. No
10 år på nett

Kilde-kritikerne i Faktisk.no dokumenterte for eksempel i 2017 at  det er korrekt at «regjeringen avskaffet ordningen med gratis fysioterapi for kreftsyke, brannskadde og amputerte, samt en lang rekke andre diagnoser og sykdommer.» Og selv om regjeringens hovedargument for å endre fysioterapiordningen var å oppnå større rettferdighet, resulterte nyordningen i at staten sparte penger. Helse- og omsorgsminister Bent Høie (Høyre) anslo denne besparelsen til rundt 100 millioner kroner per år. Hensikten helliger middelet!

De 26 milliardene som av Solberg-regjeringen ble gitt i skattelette til de aller rikeste, måtte jo dekkes inn igjen. Dermed ble fysioterapi-innstrammingen en av mange salderingsposter.

En slik innskjerping eller besparing rammet derimot ikke verdens rikeste mann som altså mottok nesten 1 million kroner i koronastøtte fra den norske staten – det vil si av fellesskapets midler! Utrolig, men dessverre HELT SANT!

Hjerte- og karsykdommer. De fire verstingene. Www. Johnsteffensen. No
Les mer – klikk på bildet over. Mvh john steffensen

La andre få vite om dette innlegget..