Nå skal jubileet markeres

Jubelkonken er et gratislotteri på www. Johnsteffensen. No i oktober 2016.

Oktober kan bli din lykkemåned

Nå skal det feires at johnsteffensen.no har hatt jubileum

For tre uker siden fortalte jeg at dette nettstedet rundet 5 år. Ingen stor begivenhet, men like fullt en milepæl. At johnsteffensen.no har noe å feire, vil bli markert i oktober måned. Da kan de som ønsker det, delta i et lotteri. Oktober 2016 kan dermed bli din lykkemåned. Vinneren får velge en av tre premier, og jubileet markeres 31 dager til ende i neste måned.

Lotteriet har fått navnet «Jubelkonken», for et navn bør prosjektet ha. «Jubelkonken» var opprinnelig noe helt annet; et gigantarrangement på 9 x 2,5 timer = 22,5 timer med underholdning, leker og konkurranser mellom barn, foreldre og lærere på Haukedalen skole. «Jubelkonken» var på mange måter mitt hjertebarn, men selv om dette ble svært vellykket, måtte jeg erkjenne at opplegget var once in a lifetime. «Jubelkonken» ble så omfattende at det ikke var mulig å gjøre det om igjen senere. Men moro var det, skikkelig moro, og jeg er stolt over at vi fikk det til å fungere 110 prosent.

Vant en halv million

«Jubelkonken»-navnet vil nå oppstå igjen i en helt annen setting og i et ganske annet format. Hva «Jubelkonken» nå innebærer, blir annonsert 30. september. Dersom du ønsker å delta i «Jubelkonken», er det fint lite du trenger å foreta deg, bortsett fra å gi deg til kjenne på et vis. Premiene er fine og innenfor det som kan sies å være et fornuftig personlig budsjett. En av premiene er tre stk Flax-lodd der du kan få utbetalt 20 000 kroner skattefritt og indeksregulert hver måned i 20 år! «Sånt skjer aldri meg!» tenker du, og som regel er det slik det oppleves. Men det å vinne store premier i Flax skjer jo alltid veldig tilfeldig, som da en av kollegene til min kjære frue for en del år tilbake skrapte seg til 500 000 kroner på en kveldsvakt. Hun hadde først kjøpt ett lodd som ga 20 kroner i gevinst. Så kjøpte hun enda ett lodd for pengene hun vant, og vips var hun en halv million rikere. Om du vinner mine tre Flax-lodd, har du en mulighet til å stikke av med en premie verdt ca 4 800 000 kr. Men om du ikke ønsker noen Flax-lodd, kan du velge mellom andre premier i «Jubelkonken». Og spør du meg om det ville ha vært ergerlig om ett av de tre Flax-loddene som jeg har kjøpt til en heldig leser, skulle inneholde toppgevinsten, så kan jeg forsikre om at det ikke gjør vondt en plass, men at det ville være stor stas å oppleve at jeg var skyld i at en person ble mye rikere enn han/hun hadde vært før… Mer om dette 30. september.

La andre få vite om dette innlegget..