IKEA ikke hva det en gang var…

Ikea klikk og hent

IKEA-skuffelse

IKEA ikke hva det en gang var.

Jeg vet ikke helt hva Feodor Ingvar Kamprad, IKEAs grunnlegger, hadde tenkt om denne praksisen, men jeg har følelsen av at han ikke ville synes om den. Han som selv kjørte rundt i en 15 år gammel Volvo på slutten av 70-tallet, og som alltid fløy på økonomiklasse og som forventet at samtlige IKEA-ansatte brukte begge sider av arkene når de skrev. Han som helst spiste middag i sin egen IKEA-kafeteria for at måltidet skulle bli så rimelig som mulig. 

Uventet gebyr

Et eller annet sted inni meg føler jeg at Feodor Ingvar ikke ville ha trykket IKEAs nåværende «Klikk og hent»-ordning til sitt bryst. Jeg tror han hadde strittet i mot. IKEA som tiår etter tiår var viden kjent for sine hot dogs og soft is til 5 kroner pluss rimelige og gode kjøttbollemiddager. Jeg nekter å tro at Feodor Ingvar ville ha ivret for et «Klikk og hent-gebyr» på 199,00 kroner. Men dette er altså prisen du må betale i 2021 om du vil at IKEA skal plukke varene for deg. Den tjenesten koster 199,00 kroner.

Billigere å få varene sendt

Men om du heller foretrekker at IKEA skal sende de samme varene til deg slik at du kan hente dem på Post i butikk, slipper du unna med 49,00 kroner. Her er det tydelig at IKEA ikke ønsker at kundene skal handle lite, slik at personalet må fly rundt fra avdeling til avdeling for å finne de ønskede varene. Vil du at IKEA skal gjøre dette, for at du senere skal kunne hente de bestilte varene i nærmeste IKEA-varehus, må du betale 150,00 kroner mer enn om IKEA sender de samme tingene til deg i Posten. Så nå vet du det!

Register selskapsleker for voksne foto sebastian herrmann
Johnsteffensen. No har flest selskapsleker på nett. Klikk på bildet.

La andre få vite om dette innlegget..