Fornøyd og glad… (1)

4. Del i serien "ja, fornøyd og glad! " - www. Johnsteffensen. No

JA! Dette gjør meg fornøyd og glad…

Jeg vil i 2017 bl.a. fokusere på ting som gir grunn til glede, hendelser som gjør livet godt å leve. «Always look on the bright side of life» sang Monty Pyhton, og ga med det oss alle en viktig påminnelse i hverdagen. Det handler om å se livets lyse sider og glede seg over selv de minste ting. Det er dette jeg vil gjøre i spalten «JA!» der jeg vil fortelle om øyeblikk, opplevelser eller gjøremål som gir meg grunn til å være takknemlig.

1: Maten smakte godt, og jeg kunne gå mett fra bordet

Jeg er fornøyd og glad og takknemlig for at maten smaker godt, og at jeg aldri mangler noe.
Jeg er fornøyd og glad og takknemlig for at maten smaker godt, og at jeg aldri mangler noe.

Første innlegg handler om at jeg gleder meg over at jeg enda en gang har kunnet spise meg mett, og at maten har smakt godt. Jeg er takknemlig for at jeg også har valgmuligheter mht. matfatet. og at jeg derfor ikke har manglet noe som helst.

Sånt skjer jo daglig, så det er lett å tro at slik kommer det alltid til å være. Men livet er urettferdig, og ting kan endre seg fort. Så selv om jeg kan gå mett fra bordet i dag, og synes at maten har smakt fortreffelig, så vet jeg inderlig vel at ikke alle er like heldig som meg.

Derfor uttrykker jeg min takknemlighet for at jeg kan spise meg mett, at maten smakte og at jeg aldri mangler noen ting. Det gleder jeg meg over i dag!

Serien fortsetter i 2017

 

La andre få vite om dette innlegget..