Derfor skal du høytrykksspyle nå

Er snøen forsvunnet, er det lurt å komme raskt i gang med høytrykksspylingen.

Straks snøen har forsvunnet…

Det er nå du bør høytrykksspyle uteområdet

Et lite tips. Finn frem høytrykkssprøyte nå, i hvert fall om snøen har forsvunnet der du bor. Det er flere grunner til at du ikke skal vente med dette. Når man bruker høytrykkssprøyte, vil rusk og rask virvles omkring. En del av gørret lander på plantene og legger seg godt til rette på bladverket. Men fremdeles er det mange planter som ikke har kommet i gang med det grønne, og derfor vil grus, jord og visne blader finne forholdsvis lite grønt å lande på. Dermed blir spylingen av inngangspartiet eller terrassen enklere og penere enn om du venter en uke eller tre til.

En annen fordel med å høytrykksspyle nå, er at fjorårets ugress og mose lettere lar seg fjerne jo tidligere du kommer i gang. Derfor; ingen grunn til å vente! Og skulle det regne, hva gjør vel det..? Himmelens sluser bidrar med sitt til renholdet. Snakk om vinn-vinn!

Enda et tips: Bruk en presenning eller to til dekke av hagemøbler, gjenstander, husvegger, planter etc. som du ikke ønsker skal bli indirekte rammet av grus, sand, jord og vissent lauv som virvles opp med stor kraft av høytrykkssprøyten. Dette vil spare deg for mye kjedelig etterarbeid, og det beskytter dine verdier.

Se også: Johns hagekalender. Tidlig vår i hagen.

Flest selskapsleker for voksne finner du på www. Johnsteffensen. No

 

 

 

 

La andre få vite om dette innlegget..