De som har frimodighet, fantasi og frekkhetens nådegave

De mangler verken frimodighet, fantasi eller frekkhetens nådegave de mange som gjør alt som står i deres makt for å lure eller svindle andre.

Svindeljagerne

Heldigvis fins svindeljagerne!

Scamhunter følger svindlernes bevegelser…

De mangler verken frimodighet, fantasi eller frekkhetens nådegave de mange som gjør alt som står i deres makt for å lure eller svindle andre.De mangler verken frimodighet, fantasi eller frekkhetens nådegave de mange som gjør alt som står i deres makt for å lure eller svindle andre. De har ingen skrupler, viser ingen nåde, fremstår som ubarmhjertige sjarlataner. De gir seg med største overbevisning ut for å være virkelige personer, men seiler under falsk identitet med så vel navn, tittel og stilling i anerkjente og ukjente selskaper. De ringer gjerne fra hemmelig telefonnummer eller benytter et brevpapir som ikke holder forventet høy kvalitet, som når en av dem påstår at han er Managing director, Microsoft UK and Vice President in Microsoft International, og deretter forteller i brevs form at jeg er blitt plukket ut blant 10 millioner registrerte computere til å vinne den nette sum av £973,000.00 GBP.

Snakk om flaks! Jeg som aldri pleier å vinne noe som helst. Plutselig har jeg vunnet en gigantisk pengesum uten en gang å ha deltatt i noe lotteri!

Det er selvsagt en hake ved det… Jeg må kontakte Microsoft Award Claims Manager, og til dette har man valgt to ulike Hotmail-kontoer. Om Microsoft hadde ment dette alvorlig, og ønsket å strø om seg med diverse millioner, så hadde selskapet gjort dette på en ganske annen og mye mer synlig måte. De hadde ikke latt det koke ned til to små Hotmail-adresser på et unnselig A4 ark som oser av amatørarbeid….

Forleden var det en ung, engelsktalende kvinne som ringte til meg fra et eller annet ukjent selskap. Hun kunne fortelle at jeg hadde fått et veldig farlig virus på datamaskinen. Det kunne hun fikse om jeg bare ville starte datamaskinen og gjøre som hun sa… Hun kom selvsagt ingen vei. Jeg la umiddelbart på og ba henne aldri kontakte meg igjen. Min kone og sønn har fått tilsvarende oppringinger. Som tusenvis av andre nordmenn. Noen må øyensynlig bite på agnet, for ellers hadde de ikke ha giddet å holde på med svindelvirksomheten sin….

Jeg anbefaler at du sjekker følgende website dersom de du har kontakt med på nettet, eller ønsker å handle med, gjøre avtaler med e.l., er ukjente for deg – og du har en magefølelse av at her kan det være ugler i mosen. Sjekk da websiden www.scamhunter.com (svindeljagere). Den inneholder lange lister med tvilsomme nettsider og firmaer du bør sky som pesten. Anbefales!

La andre få vite om dette innlegget..