Selskapsleker for voksne (35) – For hele familien

Selskapsleker for voksne fins på www. Johnsteffensen. No

Selskapsleker for voksne

Tre festleker som hele familien kan være med på. Passer like godt for liten og stor.

Leker til festen – selskapsleker 35

Tre selskapsleker som er enkle å gjennomføre 

Følgende leker går fint uansett alder. Festlekene kan fungere som oppvisningsleker eller leker der hele selskapet er med. Dette siste avhenger selvsagt av hvor mange gjester som fins, og lokalets størrelse.

Ballongstafett A: Å ile langsomt

Oppskriften på fenomenale frokostbrød finner du på www. Johnsteffensen. NoDann to (evt. tre lag, avhengig av plass). La hvert lag få to fat til rådighet + noen runde  reserveballonger. En ferdig oppblåst, rund ballong plasseres på fatet til førstemann i hver gruppe. Når leklederen roper «Gå!» fraktes ballongen på fatet frem til et punkt i rommet, som deretter rundes, og ballongen håndteres tilbake til nestemann på laget. Han/hun står klar med sitt tomme fat. Ballongen overføres fra fat 1 til fat 2 uten at ballongen blir berørt eller holdt på. Det er selvsagt heller ikke lov til å holde på – eller berøre ballongen underveis i etappene. Dersom det blir gjort, må deltakeren vende tilbake til laget sitt og starte på nytt. Sprekker en ballong underveis, må deltakeren vende tilbake til laget, der en ny ballong blåses opp (av de andre) for så og legges på fatet (til erstatning for den som sprakk). Det er heller ikke lov til å bruke fatet som rackert, dvs. slå/puffe ballongen fremover. Ballongen skal hele tiden være i kontakt med fatet. PS! Etter endt etappe leverer deltakeren sitt tomme fat videre til den som står bak vedkommende som nettopp dro av gårde med ballong på sitt fat. 

Ballongstafett B: Kalvedans 

Dann lag som i A. Også her benyttes ballonger, men nå skal ballongene være mellom knærne hele tiden! En etter en går deltakerne med ballong mellom knærne, runder et bestemt punkt og vender tilbake til nesteman på laget. Overlevering av ballong skal foregå uten at hender blir benyttet! På samme måte som i A, har lagene ekstra uoppblåste ballonger til rådighet om en ballong skulle sprekke. I så fall må laget straks blåse opp en ny, før de kan holde frem med stafetten som under A.

Ballongstafett C: Salutt

Dann to lag. Alle får hver sin ballong. Førstemann blåser opp sin ballong til den sprekker av seg selv (uten noen form for hjelpemidler, dvs. nåler, skarpe gjenstander, negler etc.) Når førstemanns ballong sprekker, fortsetter nestemann med den samme aktiviteten; dvs. blåser sin ballong til den sprekker, osv.

Sjekk også en annen morsom stafett som har fellestrekk med de tre ovennevnte.

Neste selskapslek:  På sporet av mine venner

Alle selskapsleker for voksne

www.johnsteffensen.no har flest selskapsleker for voksne

La andre få vite om dette innlegget..