Festsang – Den geniale «Sangavisen»

Festsang

Festsang som alltid blir vellykket!

«Sangavisen» – en genial festsang

Så vel «selskapsleker for voksne» som «leker til barnebesøk» er blitt stor suksess på dette nettstedet. Ingen av seriene er avsluttet, flere blad vil følge… Noen festsanger eller selskapssanger vil det også bli plass til, og jeg starter med en artig variant, en sang som alltid gjør lykke.

Flest selskapsleker for voksne: www. Johnsteffensen. No«Sangavisen» er genial og kan med enkle grep gjøres personlig. Bare ved å skifte ut enkelte ord, kan enhver jubilant ta sangen til seg som sin egen. Jeg har valgt å vise et eksempel på «Sangavisen» nedenfor, og du skjønner snart hvilke steder som må tilpasses den enkelte. Festsangen egner seg godt til den som har rund fødselsdag. Da skifter du ut antall år: «Sangavisen tjue år…», «Sangavisen tretti år…», Sangavisen førti år….» osv.  (Fortsetter under annonsen.)

Det vedlagte eksempelet opererer med «Steffen trykk». «Steffen» er mitt kallenavn så det passer ikke for alle. Om du heter Peter, endrer du til «Peters trykk», Randi til «Randis trykk», osv. Du må selvsagt foreta enkelte «lokale» og personlige tilpasninger, det er f.eks. ikke mange som feirer dagen i «Jubelveien» som i eksempelet. Legg inn en passelig adresse (eller noe annet) enten feiringen foregår hjemme hos jubilanten eller på arbeidsplassen. Det er lov å bruke hodet lokalt… 😀 

Melodien «Lille Lotte» kan de fleste, er du i tvil, sjekker du sangen her på denne YouTube-snutten.

«Sangavisen» trykkes på A4-ark med skrift på begge sider (ikke samme trykk på hver side av arket). A4-arket brettes på midten slik at det blir A5. Dermed blir det fire ulike A5-sider av sangen, et bittelite hefte eller en miniavis. Om du limer inn bilder til teksten, er dette topp, tanken er at «Sangavisen» skal fremstå som en personlig avis – der alt dreier seg om jubilanten. Gjerne som et innslag ved en kollegamarkering på arbeidsplassen.

Jeg kommer til å presentere flere originale festsang-varianter senere. Det er bare til å følge med. 😀  Lykke til med «Sangavisen»…  (Se nedenfor.) 

 

  F e s t s a n g   1       S e l s k a p s s a n g  1     A l l s a n g   1   

 «Sangavisen» (NB! Alt skal synges!)

Sangavisen, side 1 www. Johnsteffensen. No

 

Festsang: sangavisen side 2 www. Johnsteffensen. No

 

 

Festsang: sangavisen side 3 www. Johnsteffensen. No

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Festsang: sangavisen side 4 www. Johnsteffensen. No

La andre få vite om dette innlegget..