Indre fred

Indre fred foto zac durant unsplash

Mange synes å mene at det å være kristen vil frarøve dem mye av det de opplever som bra. Derfor søker de etter det som virker mer forlokkende og mer spennende; status, penger, klær, det å bli sett opp til – det å være noe! Midt i dette jaget glemmer man det som tjener til vår fred, slik Jesus uttrykte det.

At livet uten Jesus har mindre å by på enn livet med Jesus, kan synes vanskelig for en kristen å forstå. For den som tror på Guds Sønn, er Jesus hele forskjellen når livet røyner på, og hverdagene oppleves mørke og grå. 

Vi mennesker forstår ikke alltid vårt eget beste. Det viktigste i livet er å ha fred med Gud og oss selv.  Det er ikke den fred som verden gir, men den fred som Jesus deler raust ut til alle som vil ta i mot. Tilbudet fins, men du må åpne hånden, åpne deg selv og ta imot den fred som Jesus vil gi deg! Han gir ditt liv en ekstra dimensjon. Men valget er ditt!

«Da Jesus kom nærmere og så byen, gråt han over den og sa: «Hadde du bare på denne dagen forstått, du også, hva som tjener til fred! Men nå er det skjult for øynene dine. Det skal komme dager over deg da fiendene dine kaster en voll opp omkring deg og trenger inn på deg fra alle kanter. De skal slå deg og barna dine til jorden, og det skal ikke bli stein tilbake på stein i deg, fordi du ikke forsto at tiden var kommet da Herren gjestet deg.» Luk. 19, 41–44

Ta vare på Guds ord!

Din tid er nå!

Les flere tanker og ord fra Bibelen

Foto øverst: Zac Durant/Unsplash

 

La andre få vite om dette innlegget..

2 Comments on “Indre fred”

  1. Hei
    En kollega tipset meg om denne hjemmesiden for noen måneder siden. Etter dette har jeg besøkt din web flere ganger i uken. Du har en FLOTT webside. Takk for at du lager slikt. Setter særlig pris på dine ukentlige søndagstanker. De gir en fin inngang til helligdagen. Tusen takk!
    Hilsen Bjarne Hansen

Comments are closed.