Påske med aktiviteter for hele familien

Påske for hele familien finner du på www. Johnsteffensen. No

Påske med aktiviteter for liten og stor

Mye artig og nyttig med tanke på påske

Kos deg med noe for enhver smak

Du er kanskje ikke klar over det, men på johnsteffensen.no fins et oppkomme av artige og nyttige gjøremål som du kan fyllle påskedagene med – enten du er sammen med andre eller alene. Her fins mer enn 2 000 originale artikler, og det er derfor kanskje ikke så lett å orientere seg i tilbudet. Derfor litt hjelp:

Påske for hele familien. Www. Johnsteffensen. NoHvorfor ikke teste dine kunnskaper med en quiz? Du finner hele 44 quizer ved å klikke her. Og som om ikke dette er nok, det fins også en mengde interaktive quizer der du får svaret umiddelbart – i tillegg til et skussmål etter at du har gjennomført quizen. De interaktive quizene finner du ved å klikke på interaktiv quiz.

Eller hva med å prøve Jubellabyrinten. Eller Ordjakten. Kanskje en Påskenøtt kan være noe for deg eller dine? Til slutt vil jeg sterkt anbefale et par fullt løselige oppgaver eller nøtter, der det gjelder om å notere alt du får vite underveis, og sette opplysningene inn i et slags system/skjema. Disse litt krevende nøttene finner du ved å klikke her eller ved å klikke på Hvor bor løven Leon?

 

Påskebakst som gjør stor lykke. Www. Johnsteffensen. No

Har du fått med deg at det også fins en del oppskrifter på johnsteffensen.no? Vil du servere noe ekstra godt til frokost eller kvelds, skal du forsøke fenomenale frokostbrød, oppskriften som hver eneste uke leses eller bakes av minst 500 personer som henter oppskriften fra dette nettstedet. En sunnere (grovere) og minst like velsmakende variant er denne oppskriften. (Se også nederst på denne siden.) Ønsker du å bake en aldeles nydelig sjokoladekake som barna elsker, skal du prøve denne. Sjokoladekaken blir garantert suksess! Stress heller ikke med egg-kokingen, for slik får du eggene alltid perfekt kokt.

Påskeleker for hele familien. Www. Johnsteffensen. No

johnsteffensen.no er nettstedet med flest festleker for liten og stor. Klikk på denne lenken for å finne fullstendig oversikt over leker som egner seg for barn i alle aldre. Mange av lekene passer også for hele familien.

Om du heller ønsker selskapsleker for voksne, finner du Norges største utvalg av festleker her. Vil du/dere synge litt sammen, fins det flere morsomme sanger her.

 

 

 

Påskens egentlige innhold. Www. Johnsteffensen. NoPåskens budskap er også med. Her fins flere sanger eller viser som presenterer det som hendte for rundt 2000 år siden, det som er grunnen til at vi feirer påskehøytid i Norge. Se hvordan barn i grunnskolen tegner påskens budskap. Eller hva med visen som på en enkel måte forteller det som skjedde Langfredag. Ønsker du å høre hele påskebudskapet, er dette sammenfattet i denne musikkvideoen

Med dette ønsker jeg dere alle en riktig god påske

PS! Blir det hagearbeid i påskedagene, kan du sjekke de mange hageartiklene som også fins på dette nettstedet.

Paskegoy morsomt i hus og hytte 2 valter vagle vignett for www. Johnsteffensen. No foto sven brandsma unsplash
Klikk på bildet for enda flere aktiviteter for hele familien. Www. Johnsteffensen. No

 

 

 

 

La andre få vite om dette innlegget..