Konkurranse. Vinn en spennende julegave! Svar på ett spørsmål innen 7. desember.

"jakten på vinterkrystallen"

KONKURRANSE

johnsteffensen.no gir bort en meget sjelden bokutgivelse (signert) til en av sine lesere som klarer å svare riktig på ett eneste spørsmål!

"jakten på vinterkrystallen"Bokpremien er «Jakten på Vinterkrystallen», en fantasyfortelling som egner seg for gutter og jenter fra 9 år og oppover. Boken er innbundet, 130 sider, illustrert av grafiker Ellen Ulriksen, forfattet av 28 barn + 1 lærer ved Tertnes skole i Bergen.

På baksiden av boken står det bl.a.: 

«Etter å ha sett et mystisk lys på toppen av det ufremkommelige Pukkelfjellet, bestemmer Even og Steve seg for å finne ut hva dette kan være. Deres ekspedisjon utvikler seg snart til å bli noe helt annet enn de hadde forestilt seg. Ved en tilfeldighet føres de inn i en verden av underjordiske vesener, hvor guttene må kjempe en kamp på liv og død.

«Jakten på Vinterkrystallen» er en spennende bok om to gutter som ikke kan la være å bry seg, og som ikke på noen måte vil la ondskapen seire!

– Jeg er svært imponert! (Anne-Stefi Teigland, forlagsred.) 

Vil du delta i konkurransen og vinne en julegave til deg selv eller noen andre, klikk på denne lenken: Konkurranse, med frist 7. desember 2011.

 

La andre få vite om dette innlegget..