Jeg elsker deg, min kjære

"jeg elsker deg, min kjære" tekst og musikk: john steffensen

"jeg elsker deg, min kjære" tekst og musikk: john steffensen«Jeg elsker deg, min kjære»

Som nevnt, har mange av sangene mine havnet i en skuff. Sanger som aldri er blitt fremført.

Låten som slippes i dag; «Jeg elsker deg, min kjære» er en vise som aldri er blitt fremført noe sted, verken av meg selv eller andre. Den ble skrevet for mange år siden, og budskapet var nok inspirert av «Leavin’ on a Jetplane» – uten sammenligning for øvrig. «Jeg elsker deg» som tema er vel noe av det mest omskrevne i verdenslitteraturen – ikke minst innen musikkens verden. Forelskelse og kjærlighet har vært et utømmelig tema i mange århundrer.

Også jeg har skrevet noen sanger om dette, og låt nummer fire er et eksempel på det. Dette er nok ikke en melodi som passer helt til min stemme. Den er litt krevende, selv om den er enkel og sangbar. Håper du liker «Jeg elsker deg, min kjære!»

Flere låter følger.. Jeg har nok å ta av…

Vil du høre sangen, aktiver YouTube-firkanten nedenfor…

[button link=»https://johnsteffensen.no/2011/09/lat-nummer-3/» color=»red» target=»blank»] Forrige sang: 3 «Mer enn jeg makter»[/button] 

 

La andre få vite om dette innlegget..

4 Comments on “Jeg elsker deg, min kjære”

 1. Dette var en koselig sang, pappa! Utrolig kjekt å høre deg spille etter gammelt! Ikke alle som har en snart 60 år gammel far som synger så pent som deg! Stolt av deg! Klem Linemor

  1. Hei, Linemoren!
   Hyggelig at du liker sangen! Det setter jeg pris på. Takk for at du responderer så fint 🙂
   Paps

 2. Nydelig sang, du er flink til dette, ikke la resten i skuffen din bli liggende, de fortjener helt sikkert å komme frem i dagens lys.

  Ingebjørg

Comments are closed.