Lucko. Overraskende godt lukeredskap

Lucko ugressfjerner. Overraskende godt lukeredskap. Www. Johnsteffensen. No

Lucko er mye mer effektiv enn den ser ut for.

God svensk ugressrenser.

100 prosent noytral testDet hendige lille lukeredskapet Lucko kom jeg over ved en tilfeldighet. Den svenske oppfinnelsen skal gjøre luking lettere. Den gjør faktisk det, og nå er jeg hekta!

Det er nesten som med en bærplukker, den gjør plukkingen mye mer effektiv. Lucko er en plastdings med to meget solide strenger i rustfritt stål i hver ende. Den ene bredere enn den andre, den andre tre ganger lenger ut fra skaftet, noe som får den til å nå dypere i jorden. To søkk i håndtaket er beregnet på en finger for å kunne presse Lucko litt ned. Med et lett trykk feier Lucko gjennom bedet og river ugress og mose med seg – med røttene! Mer gjenstridig ugress tas best med den smaleste og lengste delen. Lukingen blir mer effektiv.

Les også: Hagekalender – Dette bør du gjøre i mai

Lucko ligger greit i hånden, og redskapet brukes enten ved å dra den mot seg eller skyve den fremover samtidig som man presser litt ned. Lucko er ypperlig i bed der ugress, mose o.l. etablerer seg i kriker og kroker – under busker og mellom plantestilker. Lucko blir som en forlenget arm eller hånd, man får en større rekkevidde, bedre tak i ugresset og kommer stort sett lettere til.

Flere bruksområder
Lucko ugressrensker..
Lucko ugressrenser kan brukes til mye…

Lucko er også bra for å dra frem ugress fra steiner- og fjellsprekker. Den er dessuten god til å skrape mose av steiner, fjell og heller. Det er ikke alle steder en høytrykksspyler kan brukes til slike oppgaver, f.eks. i nærheten av et bed. Mekanisk rensing eller skraping med Lucko blir da et godt og funksjonelt alternativ.

Lucko føres av smartasaker.no og koster 89 kroner. Anbefales!

Vurdert av John Steffensen – www.johnsteffensen.no: Lucko ergonomisk ugressrenser.

Leahs lette quiz for barn i alle aldre. Www. Johnsteffensen. No
Liker du quiz? Prøv disse enkle du har mange å velge mellom!

 

 

 

La andre få vite om dette innlegget..