Pizza Grandiosa. Jeg kan ikke fatte at dette har vært min favorItt…

Pizza grandiosa. Min tidligere storfavoritt. Nå faller den til de grader gjennom. Den smaker ingen verdens ting. Bare salt! (foto: johnsteffensen. No)

Tommelen ned for Pizza Grandiosa

Pizza grandiosa. Min tidligere storfavoritt. Nå faller den til de grader gjennom. Den smaker ingen verdens ting. Bare salt! (foto: johnsteffensen. No)Jeg er sjokkert. Jeg har hatt en uventet opplevelse, i negativ forstand.

Det er ikke få pizzaer jeg har spist gjennom et langt liv. Størsteparten av disse har kanskje vært Pizza Grandiosa, alle nordmenns favoritt. Men hva har skjedd med Grandiosaen? Hva i huleste har foregått?

Det er en god stund siden sist jeg spiste denne industriproduserte pizzaen, og derfor hadde jeg trodd at når det nettopp var så lenge siden forrige gang, ville pizzaen smake aldeles fortreffelig. En slags nostalgisk nytelse. Men nei… Jeg fikk sjokk! For dette var patte greier. Pizza Grandiosa smakte bare salt, og knapt nok det…

Pizza Grandiosa uten smak og nesten uspiselig

Stabburet reklamerer med ny, saftigere og sprøere bunn. Trolig et forsøk på forbedring. Men det er ikke den nye bunnens feil at produktet ikke holder mål eller kan karakteriseres som vellykket. Det er hele pizzaen som ikke er god. Den er uten smak og nesten uspiselig!

Min favoritt fra tidligere dager er herved avskiltet. For godt! For har en først fått smaken på hjemmelaget pizza eller restaurantpizza, så faller Stabburets Pizza Grandiosa så til de grader igjennom!

Jeg er enig med Eivind Hellstrøms som tordner mot industriprodusert mat. Han mener at det norske folk fortjener bedre!

Stabburet kan umulig være bekjent av Pizza Grandiosa. I så fall undervurderer de sitt publikum. For dette er slett kokkekunst, verken mer eller mindre. Det kan ikke kalles kokkekunst overhodet. Tror faktisk kattemat smaker bedre, ikke bare for katten…

 

 

La andre få vite om dette innlegget..