Interaktiv quiz. 25 stykker så langt…

Interaktiv quiz ny kategori på johnsteffensen. No

 

Interaktiv quiz – ny kategori på johnsteffensen.no

25 interaktive quizer venter på deg

Noen ganger kan ordet DATA innebære Dobbelt Arbeid Til Alle. Som når WordPress oppdaterer programvaren som benyttes på dette nettstedet, eller at Microsoft gjør tilsvarende med Windows. Da kan det plutselig hende at ting ikke lenger fungerer på samme måte som før, eller at noe endatil slutter å fungere…

Hvert år underreguleres pensjonene

I disse dager oppdaterte begge datafirmaene sine programvarer. Dette var nok til at mange av mine såkalte «Blitz Quiz» ikke lenger fungerte. Dermed måtte en storstilt opprydning til, og ikke minst et lite detektivarbeid om hvordan jeg skulle gå frem for å få quizene til å virke igjen. Den jobben er nå unnagjort, og jeg er faktisk litt stolt av at jeg klarte å rette opp i dette alene.

Ny kategori under «Quizer» er «Interaktiv quiz«. I skrivende stund befinner det seg 25 forskjellige interaktive quizer her, og flere vil komme. Dette er quizer med ulike svaralternativer der du får dommen umiddelbart etter at 12 spørsmål er unnagjort. Dette er populære spørrekonkurranser der du kan utfordre deg selv eller andre. Glem ikke hvor lærerikt det kan være å gjennomføre slike quizer. De innebærer dessuten god hjernetrim.

Så er det bare å prøve seg på de vidt forskjellige interaktive spørsmålene. Jeg ønsker deg god fornøyelse og håper at du liker den nye kategorien. 

Klikk på bildet og finn interaktiv quiz
Klikk på bildet og finn interaktiv quiz

La andre få vite om dette innlegget..