Kan livet leves sorgløst og ubesværet?

Refleksjon - www. Johnsteffensen. No

Kan livet leves sorgløst og ubesværet?

«Jesus Kristus er i går og i dag den samme, ja til evig tid» står det i Hebreerbrevet 13,8. 

Tanker ut fra ord i bibelen. Hver søndag på www. Johnsteffensen. NoHvordan var egentlig Jesus i går? Det kan vi lese om i de fire evangeliene; Matteus, Markus, Lukas og Johannes. Selvsagt er det ikke mulig å få med alt som Jesus sa og gjorde i denne lille spalten, men essensen vet vi: Jesus Kristus er Guds sønn, og hans budskap er ikke til å misforstå: «Kom til meg, alle dere som strever og bærer tunge byrder, og jeg vil gi dere hvile.» (Matteus 11,28) Slik var Jesus i går, slik er han i dag – og slik er han til evig tid!

Innebærer det at alle problemer blir løst en gang for alle, at de forsvinner og at livet kan leves sorgløst og ubesværet? Selvsagt ikke. Vanskeligheter og problemer hører livet til, men vi har en vi kan gå til med det som er vanskelig og tungt; nemlig Jesus. Han er det faste holdepunktet i tilværelsen. Jesus kan gi oss ro i sjelen, hvile, trygghet, oppmuntring og trøst. Han kan gi livet mening

Men premissen er klar: «Kom til meg…»  Våger du det..? 

«Jesus Kristus er i går og i dag den samme, ja til evig tid»

Les flere tilsvarende «Til ettertanke»

La andre få vite om dette innlegget..