Hjertesunn waldorfsalat

Waldorfsalat

 

WALDORFSALAT

 

Waldorfsalat passer utmerket som tilbehør til røkt fisk, kylling eller kokt skinke. Denne varianten med naturell yoghurt er fullt på høyde med original-utgaven, bare det at denne er hjertesunn!

 

Waldorfsalat

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingredienser:

2 ringer ananas

2 epler

100 g steinfrie druer

2 stilker stangselleri

1 dl valnøttkjerner

 

Dressing:

150 g naturell yoghurt

1 ts sterk sennep

2 ss letmajones

2 ts sitronsaft

1/2 ts salt

pepper

 

Epler og ananas skjæres i terninger. Stangselleri kuttes i tynne skiver. Del druene i to og grovhakk nøttene. Ingrediensene til dressingen blandes godt. Hell dressingen over salatblandingen. Pynt med valnøtter og druer.

Yoghurt kan erstattes med kesam, evt. blande begge 50/50. Men varianten basert på yoghurt er kanskje den mest velsmakende.

Oppskriften er beregnet til cirka 4 porsjoner.

La andre få vite om dette innlegget..

En kommentar på “Hjertesunn waldorfsalat”

  1. Hei!
    Waldorfsalat er kjempe godt, denne oppskriften skal jeg prøve men jeg legger valnøttene ved siden av så kan hver enkelt velge 🙂

Kommentarer er steng.