Suksessterte med Finesse som overgår det meste…

Sukkerfri suksessterte er sunnere enn vanlig terte. Søtningsstoff er sukrin+. Foto: john steffensen

Kjempegod kake-oppskrift

Suksessterte med Finesse tar prisen

Kaken som nesten alle kan spise

Oppskriften til denne nydelige kaken fins på nettet (se nedenfor). Suksessterte med bakesukkeret Finesse er en meget god lavkarbokake. Et stort innslag av malte mandler, 100 gram Finesse og 6 eggehviter gjør kaken til en vinner på flere måter. Den smaker like bra som den mer usunne originalen. Finesse-varianten inneholder svært få karbohydrater, samtidig som diabetikere kan spise den med god samvittighet uten å få stigning i blodsukkeret. 

Du vil trolig ha nytte og glede av: «Sjokoladekaken som blir bankers i barnebesøket»

Sundt & godt er oppskrifter som er sunnere - og oftest også bedre - enn tilsvarende andre oppskrifter. Www. Johnsteffensen. NoPå bildet er Freia Premium 86% kakao raspet og brukt som topping, sammen med mandler. Dette kan selvsagt sløyfes, men blodsukkermåling foretatt før inntaket, og to timer etterpå, viste ingen stigning av blodsukker etter å ha spist dette kakestykket.

En annen utmerket ting er at kaken holder seg svært godt i kjøleskap. Det er ingen forskjell å spore selv etter fire dagers kald oppbevaring. Finesse inneholder søtstoffene isomalt, erytritol og sukralose i tillegg til fiber (polydextrose). 

Denne oppskriften inneholdt opprinnelig bakesukkeret Tagatesse, men dette produktet har nå gått ut av handelen og er blitt erstattet av Finesse. Tagatesse og Finesse er omtrent like søte, og de smaker ganske likt, men de er laget litt ulike råstoffer. Et lite tips: Følg med på det du baker mot slutten av steketiden, og ta kaken ut av ovnen så snart den ser ut til å være ferdig.

Vanskelighetsgrad: Middels

Husk at fyllet IKKE skal koke! Vær tålmodig!

Suksessterte med Finesse anbefales! 

Fullstendig oppskrift, med annen topping enn det som vises øverst på siden, samt Tagatesse i stedet for Finesse, finner du her

Flest selskapsleker for voksne finner du på www. Johnsteffensen. No

La andre få vite om dette innlegget..