Mot alle odds…

Mh9000539701

Up and go!

Jeg synes du skal ta deg tid til å se denne tankevekkende videosnutten på godt og vel fire minutter. Den forteller om en mann som til tross for et svært håpløst utgangspunkt, klarer å utrette et mirakel. Mot alle odds. Enda ingen ga ham håp, eller hadde tro på at det hadde noen hensikt å forsøke. Bortsett fra en som ga ham motet, lysten og troen på at han kunne klare det, at han kunne bli frisk igjen.

[vimeo_video clip_id=»41271653″ width=»500″ height=»281″]

Filmen er hentet fra nettstedet godvine.com som bl.a. inneholder en mengde videosnutter om mennesker som strever eller opplever kritiske situasjoner i livet, men som også får erfare at håpløse hendelser kan bli vendt til noe positivt, til tross for at utgangspunktet virket svært så fortvilende. Godvine.com oppdateres daglig. Det legges stadig ut nye videoer og nye artikler.

Miraklenes tid er såvisst ikke forbi… 🙂

La andre få vite om dette innlegget..

2 Comments on “Mot alle odds…”

    1. Ja, det handler om å ikke gi opp, samt ha stor viljestyrke. Da kan en enkelte ganger utrette underverker. Som dette 🙂

Comments are closed.