Selskapslek – Mime

Å mime et ord, en sang, et uttrykk eller en person er en populær selskapslek.

Selskapslek – Mime

Selskapslek 47 (59*) – Passer i et mindre selskap

Johnsteffensen. No er størst på nett når det gjelder selskapsleker. Mime er en av svært mange. Se selv...
På jakt etter en selskapslek? Du finner 59 stykker her – klikk og se!

Utstyr: Ikke noe spesielt, bortsett fra at leklederen har planlagt oppdragene (eller oppgavene)

Å mime noe for andre er en gammel, god selskapslek. Leken kan gjennomføres på flere måter. Del gjerne besøket inn i to grupper (evt. tre). Gruppene konkurrerer etter tur. En gruppedeltaker mimer et ord, en sang, et uttrykk eller en person ved å bruke tegn, kroppsspråk og gester. De som er på lag med den som mimer, skal gjette seg frem til riktig svar innen en forhåndsavtalt tid. 

Hyggelig tilbakemelding fra en leser som synes "fenomenale frokostbrød" er skikkelig gode. Oppskriften fins her på johnsteffensen. No
Snap fra en leser

Når oppgaven er løst innenfor tidsfristen, er det den lagkameraten som svarte riktig, som skal mime neste gang det er dette lagets tur. Men først skal en deltaker fra det andre laget (evt. de andre lagene) mime. Det gis poeng for hvert riktig svar innenfor den tilmålte tiden. Det er lekleder som bestemmer hva som til enhver tid skal mimes.

Hvis ingen på laget klarer å gjette oppgaven, gis det null poeng. Neste gang noen på samme lag som fikk null poeng, skal mime, gjøres det av en deltaker som ikke har mimet tidligere i selskapsleken.  

Trenger du enda en selskapslek, klikk her.

*) Tallet 59 i overskriften refererer til det totale antall selskapsleker for voksne som fins på johnsteffensen.no  (Flere av sidene med selskapsleker inneholder mer enn en lek). I tillegg fins mange andre leker som egner seg til barnebesøk.

Foto øverst: R-region (Pixabay)

 

La andre få vite om dette innlegget..