Selskapsleker. Hva inneholder posen?

Selskapslek hemmelighetsposen. Www. Johnsteffensen. No foto. Monika grafik pixabay

Selskapsleker.

Hva inneholder posen?

Selskapslek 46 (58*) – Passer i et mindre selskap

  • Utstyr: En ugjennomsiktig plastpose, bærepose i papir eller en liten tøysekk (striesekk). 
  • Et ark + blyant (penn) til hver gjest
  • Forberedelser: Gjenstandene må legges i posen på forhånd.
Selskapsleker. Storst pa nett. Johnsteffensen. No ill. Jessica
Selskapsleker. Klikk på ikonet for mange flere. Mvh john (jessica – pixabay)

Dette er en annen vri på «Kims lek». I «Hemmelighetsposen» (eller «Forundringsposen») får man kun føle seg frem til det som fins i posen, ikke se!

Hver gjest stikker etter tur en hånd ned i posen. Hver enkelt har en viss tid til rådighet (f.eks. 20 sekunder for 12 gjenstander). I dette tidsintervallet får man etter tur berøre/kjenne på innholdet.  Når tilmålt tid er ute, skriver man på en lapp det som de husker og tror fins i posen.

Forslag til gjenstander som kan være i posen/sekken: En teskje, en kaffekapsel, en klementin, en tom fyrstikkeske, et Kinderegg, et viskelær, et batteri (f.eks. AA), en mobillader, en husnøkkel, et slips, et steketermometer, en gummipropp til vasken, et krydderglass, en tepose, en deodorant, en sokk, en twistbit (sjokolade), en fastnøkkel, et sandpapir, en CD, noen cm av en gulrot, en stein, etc.

Når alle har befølt gjenstandene i posen, samler leklederen inn lappene – eller aller helst at gjestene retter hverandres lapper. I så fall tar leklederen opp en og en gjenstand av posen, mens gjestene kontrollerer lappen de skal sjekke. Den som har flest riktige svar, utropes til vinner.

NB! Om du har et Kinderegg (eller en sjokolade) i posen, kan vinneren få egget eller sjokoladen som premie. Tingenes vanskelighetsgrad bør dessuten være i overensstemmelse med alderen på gjestene. 

*) Tallet 58 i overskriften er det totale antall selskapsleker for voksne som fins på johnsteffensen.no  (Flere av sidene med festleker inneholder mer enn en lek). I tillegg fins mange andre leker som egner seg til barnebesøk.

Klikk her for flere interaktive quizer. Www. Johnsteffensen. No
Quiz er også en av de mest populære selskapsleker. Sjekk alle på johnsteffensen. No

 

La andre få vite om dette innlegget..