19. desember – Adventskalender med ord fra Bibelen

Adventskalender med ord fra Bibelen - 19. desember - www.johnsteffensen.no

 

Tenk på Herren i enhver situasjon. Det går fint an å være online med Gud selv om ikke hendene er foldet. Ta deg likevel tid til å være stille i blant, be og lytt med frimodighet. «Vær stille for Herren og vent på ham,» skriver David i Salme 37,7.   (JS)’

En av leserne, Trond, skriver at han synes den norske versjonen som sier «støtt deg ikke på din egen innsikt» kan bli litt snerver/begrensende. Han liker bedre den engelske utgaven, som sier: …»don’t try to figure out everything on your own», noe som i følge Trond gir teksten et videre perspektiv. Takk for dette innspillet!

Se også Omsorgskalenderen, Johns julekalender, 19. desember 2015

 

La andre få vite om dette innlegget..