Helt ny adventskalender i desember

Kommer på www.johnsteffensen.no - HELT NY ADVENTSKALENDER...

Adventskalender med ord fra Bibelen

Helt ny adventskalender i år!

De to siste årene har «Johns julekalender» vært å finne på dette nettstedet, en julekalender som presenterte ulike måter å vise omsorg på i hverdagen. I år presenteres en helt ny førjulskalender på johnsteffensen.no, en tankevekkende adventskalender med tekster fra Bibelen, dvs. nye skriftsteder hver dag frem mot jul. Kanskje skal du starte dagen med å lese et bibelord? Det dreier seg om korte vers fra ulike deler av Bibelen, en fin måte å bli litt bedre kjent med Guds ord. I tillegg følger en aktuell kommentar til verset eller versene.

Som en ekstra «service» følger også lenker til fjorårets «Omsorgskalender», slik at du kan lese mer i dagene frem mot jul – om du skulle ha tid til overs. Dersom du synes den nye adventskalenderen er bra, kan du gjerne dele den med andre – eller tipse andre om dens eksistens?

Det er for øvrig hyggelig at antall lesere av johnsteffensen.no fortsetter å stige, og at jeg nå ser resultater av at nettstedet har holdt det gående i over fem år.   

 

Dette er et novemberinnlegg som kan gi andeler i Jubelkonken. Klikk på logoen nedenfor:

Dette innlegget kan gi deg andeler i Jubelkonken.

For å delta i Jubelkonken, kan du også klikke på denne Facebook-logoen: Facebook - Registrering Jubelkonken

Adventskalender med ord fra Bibelen starter 1. desember 2016

 

La andre få vite om dette innlegget..