Værprofetien slo til for niende gang

Vaerprofetien slo til. Foto saydung89 pixabay

P gard altmannPå tampen av juli skrev en av mine lesere til meg: «Det er spennende å følge værvarslene dine, men jeg liker ikke alltid at de stemmer! Så som i år.» 

Slik blir sommeren 2022 ut fra gammelt vaertegn. Www. Johnsteffensen. No. Foto laurent verdier. Pixabay
Årets værprofeti ble presentert med dette bildet. Det passet fortreffelig!

Det er faktisk ganske utrolig at det gamle værtegnet slo til enda en gang. Værfenomenet har varslet riktig vestlands-sommervær 9 år på rad, med mye større treffsikkerhet enn de fleste meteorologiske institutter. 23. juni 2022 skrev jeg bl.a.: «Denne sommeren vil rent værmessig ikke bli av de mest minneverdige, i hovedtrekk vil sommeren oppleves forholdsvis kjølig og fuktig.» «Varme, solrike dager står neppe i kø.»

De som har oppholdt seg på Vestlandet i sommer, kan nikke gjenkjennende til dette. Det ble så visst ingen strålende sommer her vest, det ble veldig mye regn, der juli måned var verstingen med bare en eneste helt skyfri dag!

Mine værprofetier baseres på et gammelt lokalt værfenomen og gjelder bare for sommeren på Vestlandet, med vekt på bergensområdet. Om du vil vite hvordan sommerværet blir neste år, kan du sjekke johnsteffensen.no rundt St. Hans 2023. Jeg har altså, med utgangspunkt i det aktuelle værtegnet, varslet riktig sommervær de siste 9 årene. Kanskje klarer jeg å varsle rett sommervær også til neste år?

Bildet øverst: Saydung89 (Pixabay). Bokstav P: Gerd Altmann (Pixabay)

Festleker. Klikk her for storst utvalg... Www. Johnsteffensen. No 1
Johnsteffensen. No har flest selskapsleker for liten og stor. Sjekk selv!

La andre få vite om dette innlegget..