Nå prioriterer folk annerledes på internett

Nå prioriterer folk annerledes på internett.

Det er interessant å registrere hvordan det som folk googler på, gjenspeiler virkeligheten. Det er mange som googler seg frem til de mer enn 2 000 innleggene på johnsteffensen.no. Jeg har for moro skyld sammenlignet siste ukes besøk med tilsvarende uke året før. Perioden startet tre dager etter at Norge i år «stengte ned» pga. korona-pandemien.

KLIKK PÅ TWITTER OVER

Den uken har f.eks.  «Oppskrift til brødbakemaskin» blitt besøkt hele 26 ganger mer(!) enn i tilsvarende uke i 2019. De nydelige rundstykkene «Fenomenale frokostbrød» er i samme periode blitt lastet ned 3,5 ganger mer enn i samme uke i fjor. Det er også svært mange som har lest «Brødbakemaskin test«. Hele 4 ganger flere. Ikke overraskende har «Selskapsleker for voksne» vist motsatt tendens. Siden fester, bryllup, konfirmasjoner og større samlinger ikke lenger er tillatt, har dette fått betydning for «Selskapsleker for voksne». Antall søk på hovedposten her er i nevnte uke redusert med hele 82% sammenlignet med samme uke i 2019. 

NYHET! Vet du forresten at jeg nå også «tvitrer»? Klikk på den blå firkanten over/til venstre. Mitt brukernavn på Twitter skrives slik: @steffensen_john

 

La andre få vite om dette innlegget..