Kan ikke stole på Europark. Roter med parkingsregistreringer.

Europark påberoper seg automatisk nummerskiltgjenkjenning. Det fungerer tydeligvis dårlig. Www. Johnsteffensen. No

Europark er ikke til å stole på

Parkeringskrøll for Europark på Bergen Lufthavn

I følge Europark parkerte vi på Flesland mens vi fremdeles lå og sov. Noen dager senere forlot vi det samme anlegget mens vi satt flyfast i Oslo…

Europark har ansvaret for Avinors parkeringsanlegg ved Bergen Lufthavn. Dette gjør Europark «ved hjelp av automatisk nummerskiltgjenkjenning». Så sikre er de på at denne teknologien fungerer, at de har endret hele parkeringsregimet. Bommene er nå åpne, og videokameraer registrerer såvel inn- som utkjøring. Regning ettersendes, med mindre en har forhåndsbetalt og således fått en viss rabatt for langtidsparkeringen.

Men Europark har tydeligvis tatt seg vann over hodet. Etter at det nye bomløse parkeringssystemet ble tatt i bruk, har jeg mottatt en faktura vel en måned etter at parkeringen fant sted. Dette til tross for at jeg 13. november forhåndsbetalte parkeringen som skulle vare fra 24/11 til 28/11. Denne innbetalingen har Europark tydeligvis ikke fått med seg, all den tid de nå ønsker at jeg skal betale enda en gang. Heldigvis har jeg kvittering på innbetalingen.

Verre er det at Europark har fakturert meg for to øyeblikk der jeg over hodet ikke var på Flesland. «Ved hjelp av automatisk nummerskiltgjenkjenning» har Europark registrert at jeg kjørte inn på parkeringsplassen kl 05:51, noe som var nøyaktig ni minutter før vekkerklokken ringte hjemme hos oss. Dagen var ikke påbegynt for mitt vedkommende da bilen, i følge Europark, kjørte inn på deres anlegg.

Og enda verre; i følge parkeringsselskapet forlot vi det samme anlegget kl 19:51, noe som virkelig er godt gjort all den tid vi på dette tidspunkt satt i gaten på Gardermoen og ventet på flyet som var rundt en halv time forsinket. Vi landet på Flesland kl 21.05, men da hadde vi altså for lengst forlatt parkeringsplassen. Skal vi tro Europark. Og det skal vi selvsagt ikke gjøre, for deres registreringer er rot fra ende til annen – og meget lite tillitsvekkende. «Registrering skjer ved hjelp av automatisk nummerskiltgjenkjenning» påstår Europark. Dream on!

La andre få vite om dette innlegget..