Salomos Jul er årets julekalender

Salomos Jul - Julekalender på www.johnsteffensen.no

Årets julekalender 2017:

Salomos Jul

Årets julekalender på johnsteffensen.no er Salomos Jul. Det er Det gamle testamentes Kong Salomo som har gitt inspirasjon til julekalenderen. Frem mot jul presenteres en del av Salomos visdomsord slik de fins i Ordspråkene. Ett nytt visdomsord hver dag, i tillegg til videoer, fortellinger og oppskrifter – samt mye hver eneste dag.

Kong Salomo ble svært berømt for sin visdom. I følge Første Kongebok (kap. 3) fortelles det at han fikk klokskapen da han som ung konge, møtte Gud i en drøm. Gud fortalte ham at Salomo kunne be om hva han ville. Til dette svarte kongen at han ønsket et lydhørt hjerte og evnen til å skille mellom godt og ondt, slik at han kunne bli en god og rettferdig konge for Israel.

Dette ønsket behaget Gud, og dermed fikk Kong Salomo ønsket sitt oppfylt. I tillegg ble han belønnet med stor rikdom og ære.

I morgen, 1. desember 2017, starter julekalenderen Salomos Jul. Du er velkommen til å følge denne dag for dag. Jeg tror du vil synes om Salomos Jul, for her fins det ikke bare kloke ord, men også mye annet kjekt…

God fornøyelse!

La andre få vite om dette innlegget..

2 Kommentarer På “Salomos Jul er årets julekalender”

 1. Hei sveis.
  Fint med en julekalender som ikke er lik alle andre. Fulgte fjorårets kalender omtrent hver dag, den var flott. Syns det er fantastsik at du gjør slikt som dette. Håper mange får med seg årets julekalender. Takk til deg!
  Sverre P

  1. Hei
   Takk for hyggelig respons. Håper du vil like den nye julekalenderen. Fint om du kan dele den med andre også…
   Mvh
   John

Kommentarer er steng.