Rema har glemt at det enkle er ofte det beste

Rema 1000 har tydeligvis glemt sitt mest kjente salgord; "det enkle er ofte det beste! " www. Johnsteffensen. No

Hos Rema er det ikke lenger slik at det enkle er ofte det beste

Like før jeg går inn på Rema-butikken, tar jeg en siste sjekk over min 10 på 10 liste, de 10 varene som skal gi meg 10% avslag når jeg handler. Og kun disse. Jeg registrerer at lettmelk er blant mine 10 på topp, men klok av skade studerer jeg app-bildet nærmere: Er det Tine eller Q? Jo, det er Q, og da må jeg huske og velge «rett» melk i butikken, for «melk» er ikke «melk» hos Rema. Skal jeg få 10% rabatt, må det være riktig «fabrikk», og da er det ikke «Dagros» eller «Litago» som gjelder… men Tine eller Q.

Jeg stusser litt over melkekartongbildet på Æ-appen; Den viser tydelig teksten «Ekstra lett». Den melken fins vel ikke lenger, mon tro om jeg likevel får 10% om jeg velger bare «lett», for det andre alternativet finner jeg som sagt ikke. Etter å ha gjort mine «studier» ferdig, regner jeg med at den utvalgte melkekartongen vil gi meg 10% prisavslag i kassen. Men slukøret må jeg snart konstatere at så enkelt var det ikke! Jeg fikk ikke 10%, enda jeg var sikker på at jeg hadde gjort det riktige «fabrikkvalget». Men som tidligere sagt; for Rema 1000 er ikke «melk» «melk». Det er ikke lenger slik at det enkle er ofte det beste hos Rema.

For når jeg setter meg i bilen og finner frem lesebrillene, ser jeg også det som står skrevet med bitte liten skrift i «Æ» under melkekartongbildet. Der står det 1,75 liter, og jeg kjøpte bare 1 liter!

Så selv om innholdet var kliss likt, nemlig lettmelk, og melken var laget av samme leverandør, ble jeg like fullt snytt for prisavslaget. For «melk» er ikke «melk» hos Rema 1000. Det er nemlig ikke lenger slik at det enkle er ofte det beste hos denne kjeden. Og jeg som trodde at slagordet var alvorlig ment, og at det gjaldt fremdeles…

Til slutt vil jeg komme med en spådom, en påstand jeg vil utdype nærmere om noen dager. Jeg føler meg nemlig sikker på at Rema 1000 innen påsken 2018 vil ha endret innholdet i appen «Æ». Og hvis Rema ikke helt vet hvordan dette kan gjøres, vil jeg i det samme innlegget gi dem et tips om hva «Æ» kan bli til, dersom Rema fremdeles ønsker at ting skal være enkelt. Så følg med – følg med!

La andre få vite om dette innlegget..